reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecnosci!

reklama
od czwartku mam dzieciaczki M, więc pewnie do kompa się nie dopcham a potem wyjeżdzam na tydzień do mamy i nie wiem czy brat mi "wykombinuje" net...
Cześć dziewczyny, melduję sie z powrotem... Dziekuje ze o mnie pamiętałyscie, tylko po co te zamartwianka na głównym- przeciez sumiennie meldowałam swoją nieobecność :)
Teraz siedzę pół soboty i próbuje was nadrobic- ale mam wielki mętlik w głowie po tygodniu ;/
Perla: udanej i niezbyt męczącej przeprowadzki!

Jedziemy z J. do Wloclawka, bede sie objadac caly weekend u tesciowej, pojawie sie wiec w niedziele wieczorem, a najpewniej w poniedzialek. Buzi

I ja się zgłaszam. Nie bedzie mnie do wtorku, jutro z eM wyjezdzamy pod warszawe na grilla ze znajomymi i wrocimy dopiero po weekendzie, jak juz te wszystkie załoby sie skonczą.

No tak jak ja mam troche czasu w weekend na forum to wszytscy gdzies wybywaja!!

Ale cóz odpoczywajcie i bawcie się dobrze!!

melduje, że jutro jadę do mamy odpocząć od wszystkiego-pojawię się pewnie w poniedziałek:-)
miłego weekendu kobietki!

reklama
fajnie macie z tymi wyjazdami, mnie już nosi też bym poweekendowała za miastem gdzieś :happy: Udanego weekenu życzę