• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nieobecnosci

reklama
A ja właśnie wróciłam ... zmęczona strasznie bo zwiedzania sporo a siły coś nie te :-)
zaraz zacznę nadrabiać zaległości i wkleję moje zakupy dla bobaska :-)

Kochane ja sie nie meldowalam ze mnie nie bedzie bo nie zdazylam,bo przeprowadzka pelna para. Ale juz jestem :) Dzisiaj jeszcze sie ogarne, zjem cos i w lozeczku poczytam co pisalyscie :)

Mamuski znikam na jakis czas, ciężko mi sie określić.Niestety przykre sprawy rodzinne, dzidzius nie zdazyl poznać jednego z dziadkow.Takze trzymam kciuki za was wszystkie.Za jakiś czas wrócę jak sytuacja sie unormuje.

reklama
Wprawdzie wyjezdzam dopiero jutro ale juz raczej mnie nie bedzie na forum, bo strasznie zle sie czuje dzisiaj glowa mnie boli i ledwo siedze.. wracam z urlopu (w Polsce) 5 lipca, takze do tego czasu bede pewnie zagladala sporadycznie. Trzymajcie sie cieplutko i dbajcie o siebie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry