Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kochane ja tez znikam, nie bedzie mnie do 5 lipca. Jade sobie do rodzicow mojego P na wies nawdychac sie swiezutkiego powietrza Buziaczki dla was i brzuszków :*
no to i mi wypada sie tu wpisać, przyjechały bratanice, więc cały czas latamy jakszalonne. Wczoraj Zoo i place zabaw i każdy sizeń na maksa wykorzystany, terz jeszcze śpią, są mó czas by tylko się przywitac i poinformować o mojeje krótkiej nieobecności
Witam oj oj tyle czasu mnie nie bylo, szczerze ze ja rzadko jestem przy kompie, jaks mi sie odechcialo kompa, caly czas jestem poza domem i wyjezdzalam, znow jezdze gdzie teraz w sobote jade do rodzicow na 2 tyg. U dzidzia wszystko ok dzis bede wiedziala jakie bedzie plec, mam wizyte na 17:10 jak wroce postaram sie zajrzec tutaj i dopisac plci. przepraszam ze tak dlugo mnie nie bylo ale wazne ze zyje pozdrawiam
Melduje sie ze wrocilam, przez te dwa tygodnie w ogole nie zagladalam, bo balam sie ze jak zaczne czytac zaleglosci to mnie nikt nie oderwie od komputerka. Wypoczelam i wygrzalam sie
moj maz wyjechal do pracy do warszawy, ogolnie to musial zmienic prace bo wlasny ojciec go wyrzucil za to, ze 2 raz w roku byl chory a on czegos takiego nie toleruje i tak jakos wyszlo, ze i ja sie wzielam do lekkiej roboty dlatego tez rzadko tu dziewczynki bywam :-(