reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecnosci

Na stronie jej użytkownika jest napisane że ostatnio online była wczoraj po 18, czyli się loguje i może nas podgląda......
Mam nadzieje że to naprawdę nic poważnego....

reklama
dziewczynki nie panikujcie moze tylko slabiej sie czuje albo nie ma czasu pisac nie wiadomo ale na pewno sie odezwie i nic jej sie na 100%nie stalo przeciesz juz by nas powiadomila bez przesady :tak:

eve19 może przejrzyj cały wątek, lub przynajmniej 3 ostatnie strony a potem pisz takie komentarze. Dziewczyna napisała że świat jej się zawalił, i to chyba nie od złego samopoczucia.....

a to przepraszam bo nie zerknelam dalej ale moze ktos ma z nia kontakt na innych forach przeciesz mozna sprawdzic gdzie sie wypowiadala;-)

Napisała na wizytach u lekarza że zdiagnozował u niej depresję, a potem ten wpis tutaj.
Niestety nie mam z nią kontaktu, i nie wiem jak do niej dotrzeć i ją pocieszyć.

aha to tak ale depresja u kobiet teraz jest czesto spotykana jesli jest zdjagnozowana i przyjmuje leki oraz nie denerwuje sie to wszystko bedzie oki ja mam depresje ale lecze bo zaczela sie gdy mialam 8lat w czasie rozwodu rodzicow mysle ze jesli ma dobrego psychologa to jej pomoze a na razie dajmy jej spokuj i nie schizujmy musi przemyslec kilka rzeczy w takich sytullacjach czasem lepiej byc samemu ja tez lubie sie izolowac od ludzi i czasem po plakac w kacie :-(

A czasem ludzie po prostu cisza - wolaja o pomoc lub wsparcie. Kazdy jest inny.
Nie napisalaby tutaj , ze swiat jej runal jakby nie chciala pogadac albo cos...
Cos musialo sie stac, nie wierze , ze od tak sobie swiat jej sie zawali. Musial byc tego jakis powod...

Martwie sie okropnie i czekam az sie wkoncu odezwie....bo oszaleje z niepewnosci czy wszystko ok

Ja się jeszcze martwię o Małąmrówke ... nie pojawia się a była bardzo zmartwiona po USG ... mam nadzieję, że to tylko brak czasu ...

reklama
wiem, pisałam o niej, miała mieć teraz jakoś wizytę, ale jak sprawdzałam to nie logowała się dość dawno.

Do góry