reklama

Nieobecności :)

Monika to wspaniałe!!! Ja też bym chciała. Może tylko niekoniecznie w ciągu najbliższego roku.:-)

W sprawie Mamy wszystkie trzymamy kciuki.

Zostań z nami i pisz, jak tylko znajdziesz czas.

reklama
Moniczko wow GRATULACJE:tak:napisz coś więcej który to tydzień,jak się czujesz...
Za mame trzymamy mocno kciuki i współczuję...
A remontem sie nie rzejmuj w końcu się skończy a jacy Wy będziecie zadowoleni:tak:

Witajcie,
Kobiety kilka dni nieobecności i tyle do nadrabiania :szok::szok::szok: szalejecie, no cóż pewnie trzeba będzie kilka nocek zarwać.

Tylko zdążyłam zauważyć że będzie nowe dzidzi, Monika GRATULUJĘ !!!
Teraz lecę sprzątać, bo moje dzidzia śpią, trochę chore :sick:

Gratuluje Ci Monika!!! Teraz jak zaczniesz nam pisac o ciązy to może co niektóre z nas zatęsknią?:rofl2:;-)
I tez trzymam kciuki za Twoją mame:tak:

Cześć Cioteczki Kochane
Ja tylko na sekundkę i tylko tutaj. Szczęśliwie powróciłam z Polski. Odpoczęłam. Spotkanie w Krakowie zaliczam do bardzo udanych i przyjacielskich. żałuję, że nie było nas więcej. Mam gości z Polski, więc do przyszłej środy nie nadrobię zaległości...Potem postaram się przeczytać, co nowego wydarzyło się u nas.
Majka w Polsce zaczęła wstawać, weszła na pierwsze 2 schodki w swoim życiu 9z drugiego spadła), przesunęła się wzdłuż kanapy o 3 kroczki w moją stronę, więc tylko czekam kiedy zacznie chodzić na serio.
Kończę, bo gość w dom to Bóg w dom. Ściskam Was mocno!
Pola z Mają

Cześć Dziewczyny!!!
My już po wczasach:laugh2::-(. Wróciliśmy wczoraj wieczorem. Czeka mnie kupa prania i prasowania :dry:, mieszkanie ogarnąć, no i jakoś przestawić się na tryb "nareszcie w domu" ;-) i już do Was wracam.
Przeczytałam sobie wszystkie wątki, ufff :laugh2:. Z tego miejsca gratuluję wszystkich zębów i nowych umiejętnośc., Witam nowe Mamy jeśli jakieś w tym czasie dołączyły, ale tu chyba jestem na bieżąco :dry: i te co wróciły po dłuższej przerwie.
Mam nadzieję, że wieczorem uda mi się zasiąć co by podzielić się z Wami wrażeniami itp. :rolleyes2:

A ja pojawiam się i znikam ;-) Mam wakacyjny najazd sióstr i utrudniony dostęp do kompa a w moim laptopie mam suuuper szybki internet :no: Filmików na nim ani zdjęć nie obejrzę tak się wlecze. W życiu internetu bezprzewodowego :wściekła/y:

reklama
nineczka, to pewnie masz coś takiego magicznego z którejś z sieci komórkowych??
Ja mam bezprzewodową neostradę i nie narzekam, śmiga szybko, wszystkie filmy odtwarza.Tylko mój laptop powolutku starawy się robi i czekam tylko aż się rozpadnie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry