reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecności

Ja za tydzien wyjeżdżam z Kubą do moich rodziców, na tydzień, a może dłużej (zalezy czy ojciec mnie będzie mocno wkurzać:baffled:)

reklama
Usprawiedliwienie.
Nie zagladam ostatnio bo mam klopoty z netem, a nowego nie chce kombinowac, bo za 2 tyg z haczykiem zjezdzamy do PL.Sercem jestem zawsze z Wami. Jak tylko Stas pozwala bto wskakuje na chwile do internet cafe. niestety nie czesto ;(.

Jestem,podpisuje listę moje kochane.:tak::tak::tak:
Proszę o usprawiedliwienie,miałam cięzki tydzień w pracy a w weekend resetowałam umysł i relaksowałam ciało ( biegając za Marcelem:-D:-D)

Kochane Kolezanki - melduję, że jutro jadę na działkę na wieś i będe z doskoku tylko wracać aby wyprac ciuchy młodego. Mysle, że tak raz na tydzień czy dwa. Będę tęsknic ogromnie. Pozdrawiam i życze udanych wakacji.
Asia i Franek

wróciłam :tak:
Było wspaniale!!!!!
wszystko poczytam i opiszę jak trochę ogarnę góry prania,sprzątania, rachunki itp
Buziaki dla wszystkich:tak::-D:-)

Co do nieobecnosci melduję ze nie bedzie mnie od 10 lipca przez 3 albo nawet 4 tygodnie.

Ja za tydzien wyjeżdżam z Kubą do moich rodziców, na tydzień,

jutro jadę na działkę na wieś

Wygląda na to że będę se sama ze sobą gadać przez okres wakacji :rolleyes2::ninja2::sorry2::rofl2::eek:

A ja znow mam internet. Wczoraj szwagier mi przyniosl.

A w czym jeśli mogę zapytać :confused::-p:-D

reklama
Do góry