reklama

Nieobecnosci...

reklama
Irma, musisz poszperać, bo nie wierzę że w takim mieście jak Wrocław nie ma tach imprez!:tak:

Kasiu możliwe że gdzieś coś robią, ale nawet nie wiem gdzie i jak szukać. A tak ogólnie to naprawdę we Wrocku kicha nawet na basenie miejsc nie było jak chciałam się z Izą zapisać :wściekła/y:

Rusałko miłego pobytu w PL no i zaglądaj do nas :tak::-)

No dobra juz tlmacze...:-p
W czwartek zalalam tak pale ze urwal mi sie film...:zawstydzona/y: I to nawet nie wiem kiedy co i jak bo zabralam sie o 20:00 za telefon i tak obdzwonilam najpierw Adama babcie bo miala urodziny,potem jedna kumpela ,druga i trzecia i jak otworzylam wino o tej 20:00 to o 23 mi sie skonczylo wiec ...kurde od tego momentu nic nie pamietam:szok:
Budze sie rano,dotykam wlosy i kurde jakos dziwnie miekkie mi s ie wydawaly...No i dowiaduje sie ze sie ladnie wykapalam,naoliwkowalam i cholera wie co jeszcze...a ja niw zab nic nie pamietam...i to po jednym winie:szok::szok::szok:

W piatek byli znajomi i zrobilismy sobie seans filmowy ...

W sobote basen....

W niedziele wizyta tesciow ...

A juz za ponad tydzien na tydzien jade do PL :-) i wtedy to juz na bank nie zajze do Was bo mam kalendarz po same brzegi wypelniony...Ech a to wszystko przez ta nasza klase:-D

Mamociku - bylismy w Oceanarium w Blue City...bardziej nam sie podobalo, mlodemu chyba bylo za goroco i nie mogl sam ogladac tylko na naszych rekach...

Fredka - a gdzie sie zapisal ze takie informacje dostaje...daj namiar to sie tez zapisze...
juz sie nie moge doczekac az bedziemy z Matim do teatru chodic.
Myslialm ze takie przedstawiena sa dla dzieci od 3 lat...a tu mnie zaskoczylas...
My sie wybieramy na basen na Bemowie ale chyba juz po swietach, bo teraz Mati ma troche katark a mnie w kolko gardlo boli a pozniej sprzedajemy Matiego dziakom na tydzien po swietach bo chcemy odpoczac...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry