reklama

Nieobecnosci...

Wiecie co nigdy mis ie takie cos nie zdazylo...Zeby pamietac tylko jak zasiadam a jak juz wstaje to czarna magia...oczywiscie mam na mysli tu taki szopki po jednym winie...Moglabym tu jeszcze kilka scen dopowiedziec co mi Adam opowiadal ale daruje juz sobie :-D:sorry2:

reklama
Moje kochane u mnie zmiana planu,wyjezdzamy juz jutro... Nie wiem czy bede wpadala na bb...:sorry: Wiecie jak to bywa...Mnie zawsze pelno jak jestem w polsce wiec pewnie moje serce po tych wszystkich kawach bedzie bilo dwa razy szybciej :-D
Kalendarz wypelniony terminami..tu wpassctam zadzwonic,ktos ma wpasc do mnie...heh nie bede sie nudzila...Troche mi szkoda tylko ze Adam w niedziele juz odjezdza od nas...Ale ciesze sie dla niego ze bedzie mial taki super urlop....Dzis sie cwaniak obkupil...koszulkiklapeczki spodenki...Ech zazdroszcze mu :-)

Jutro moze jeszcze zajze tu ale jesli nie to : Kochane moje zycze Wam i Waszym rodzinkom wesolych,pogodnych,rodzinynch oraz kolorowych swiat...Niech Wam sie buzie smieja od rana do nocy...nie oszczedzajcie sie..;-).jedzcie za dwoch:tak:No i niech zajaczek o Was pamieta :-)

Buziaki

Pati udanej podróży i szaleńczych imprez do białego rana:tak:Tylko bez amnezji;-):-D Zdrowych radosnych świąt w przyjaznym gronie, smakołyków- i nie patrz na kalorie i kg;-) i ogromnego zajączkowego prezentu:-)

Dzieki dziewczyny...Wlasnie spakowana jestem...zaraz zjemy obiadek...Moja ksiezna spi...wiec za jakas godzinke wyruszamy:-)

Cicha u nas zajaczek przynosil prezetny...Ale stanowczo on biedniejszy od Mikolaja ;-)

Kochane, ja tez Was i Wasze rodzinki ściskam świątecznie. Zdrówka, szczęścia, kochanych maluchów i spokoju.
My jak zwykle - jutro ruszamy na Mazury :-). Przyjadą też moi rodzice, brat i bratowa. Pojawię się pewnie dopiero w połowie przyszłego tygodnia.

reklama
Mamootku w takim razie sielankowych świąt bo w takim miejscu na pewno będą udane. Spokoju, zdrówka i mnóstwo szczęścia Wam życzymy:tak:A i niejeden zając Was znajdzie tam:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry