Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sprawozdanie bedzie, choc pewnie dopiero po weekendzie jak wrzuce i posegreguje fotki. Na razie intensywnie zwiedzamy - w tygodniu sami z Julkiem , w weekend we trojke:-) Stad tez(+ fakt,ze sie Julek jakis bardzo lasy na moja uwage i zainteresowanie zrobil) niewiele czasu pozostaje na pisanie i siedzenie na bb, no ale obiecujemy poprawe.
I ja się melduje że już jestem .Nieobecność usprawiedliwiam pobytem u mamusi :-) , a ile mam zaległości na bb to łohoho ..... raczej nie do nadrobienia ;-) więc wybaczcie cioteczki jak bede na jakimś wątku pisać głupoty :-)
Przepraszam, jesli moje pytanie jest nie na miejscu - ale co sie dzieje z Eliaszkiem? Pojawilam sie na bb, jak go juz nie bylo i jestem nie w temacie.... Jaka operacja? Moge spytac??...