reklama

Nieobecnosci...

A ja tylko wieczorami na BB (chyba, że do pracy nie idę). W pracy jest robota. Ostatni luźniejszy czas miałam chyba ponad pół roku temu.

reklama
a ja na BB teraz różnie - najcześciej rano jam mała robi sobie pierwsze 30 min drzemkę ( czyli teraz) i wieczorkiem

a w pracy nie miałam BB - były blokady na rózne strony m.in NK itp
ciekawe jak będzie teraz

Kasia, to faktycznie skandal, żeby spokojnie przy BB nie można było posiedzieć ;-)

:DDDDDDDDDDDDDDDDDD

ja siadam zazwyczaj z mlodym wiszacym na cycu, badz jak on zasypia:P pelna mobilizacja i max wykorzystanue czasu, bo jak on spi to ostatnio malowalam mieszkanie ..dzis bede sprzatac, a zawyczaj gotuje, sprzatam, wystawiam rzeczy na allegro, gumtree, ...badz przyjmuje gosci:P. itd....

Rusia zazdroszczę :-)pewnie śpi Ci długo :-)
Ulcia ma rytm 2 h aktywności, 30 min spania i to co do minuty ... ja w 30 min zdążę co najwyżej kawy się napić :-)

pokaze, chciaz to bylo odswiezenie- kolor mniej wiecej ten sam...bo tak chcieli wlasciciele...moglismy coprawda inny, ale po opuszczeniu trzeba by bylo nam znowu odmalowywac...no wiec znalezlismy kompromis...pochwale sie jaki:)

reklama
ja pracuje od rana...i noc mnie czeka... mielismy dzis wyjechac juz do tesciow...ale praca zawaleni jestesmy... czas ucieka...oczy juz mam jak 5 zlotych....od tego kompa...jutro pojedziemy..echhh...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry