agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
ja tez stracilam jednego maluszka w 9 t.c.:-(mialam wtedy 25lat.
Tak mi przykro :-( ale jak widac Bóg wynagrodził Ci to podwójnie.
Pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tez stracilam jednego maluszka w 9 t.c.:-(mialam wtedy 25lat.
batonik24-wiem jakie w Tobie uczucia,ja tez stracilam jednego maluszka w 9 t.c.:-(mialam wtedy 25lat. teraz mam 30 i chociaz nie bylo latwo mamy 4,5 roczna Zunie i 2,5 rocznego Dominisia. teraz planujemy od czerwca trzeciego maluszka- walcz o swoje szczescie i chociaz ciezko i nie raz bedziemy plakaly to warto,zeby nie wiem co!!!!!trzymaj sie dzielnie i mam nadzieje,ze szybko napiszesz,ze masz 2 krechy na tescie-tego zycze:-)pozdrawiam
) i niestety muszę stwierdzić, że dość dużo linków do interesujących nas stronek nie działa. Razem z moim ukochanym jesteśmy na samiućkim początku staranek, więc porzeramy kolosalne ilości informacji. Oczywiście oboje nie palimy, nie pijemy alkoholu i prowadzimy kalendarzyk. Staranka zaczynamy w grudniu. Póki co trzeba wybrać się do ginusia ;-). Pewnie jakieś badania zleci. Właśnie temat badań interesuje mnie najbardziej. Z racji lęku.. Nawet dermatolog mnie przeraża
. Stąd moje pytanie, dziewczyny: jakie są standardowe badania dla takich kobietek jak ja? Mam mnóstwo informacji, ale nie potrafię tego sklasyfikować i ułożyć w jakiejś hierarchii, np. pod względem ważności. Z góry dziękujemy