• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

niska beta 11/12 DPO

Magda0707

Zaciekawiona BB
Dziś 11 lub 12 DPO rano wyszedł mi test, bardzo blada kreska.
Beta 13,30 :(

W lutym miałam w dniu miesiączki 11,5 potem przyrost do 24,9 i spadek....

Czy ktoś miał taką niską betę i się udało?
Jestem na siebie zła, bo w tym cyklu nie brałam luteiny- bardzo jestem po niej nerwowa i chciałam sprawdzić czy to na pewno przez nią.
8/9 DOP progesteron miałam 15.

reklama
Dziś 11 lub 12 DPO rano wyszedł mi test, bardzo blada kreska.
Beta 13,30 :(

W lutym miałam w dniu miesiączki 11,5 potem przyrost do 24,9 i spadek....

Czy ktoś miał taką niską betę i się udało?
Jestem na siebie zła, bo w tym cyklu nie brałam luteiny- bardzo jestem po niej nerwowa i chciałam sprawdzić czy to na pewno przez nią.
8/9 DOP progesteron miałam 15.
Jeśli wyłapałaś szybko ciążę to to normalne że beta jest dosc niska. W 11 dpo myślę że to standardowa wartość, zobaczysz za dwa dni przyrost bo to jest najważniejsze

Przy biochemie miałam chyba 9 w dniu spodziewanej miesiączki (11 lub 12 do), kolejno chyba 11 dpo 27.8 i rosła prawidłowo, bez większych szałowych skoków, obecnie 27tc ☺️
Nic się nie stresuj na zapas i po 48h po prostu powtórka, co ma być to będzie
Trzymam kciuki 🤞

reklama
super! dziś takich historii mi potrzeba! tylko ja za każdym razem jak idę na BETA to mam wielkie rozczarowanie. W listopadzie poroniłam w 6 tyg przez tsh. Teraz mam już w normie i miałam promyk nadziei, że teraz będzie OK.
bardzo trzymam kciuki, ja przeczytałam milion postów tak się wtedy stresowałam (u mnie był też skrajnie niski prog) i wszystko było dobrze 😄

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry