Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Masz rację, powtórzę za dwa dni, tylko martwi mnie, że wynik jest aż tak niski :/Zbadaj przyrost po 48 h. Pojedynczy wynik dużo nie mówi. Aczkolwiek powyżej 5 wskazuje na ciążę.
Bo to bardzo wczesna ciążaMasz rację, powtórzę za dwa dni, tylko martwi mnie, że wynik jest aż tak niski :/
Masz rację, powtórzę za dwa dni, tylko martwi mnie, że wynik jest aż tak niski :/
Tak, niestety bardzo pozna, w 23dc, dziś jest 37dcA miałaś potwierdzoną monitoringiem owulację?
Tak, niestety bardzo pozna, w 23dc, dziś jest 37dc
Mam nadzieje, że się nie spóźnia tylko coś jest na rzeczy, to pierwszy cykl starań takich już pełną parąTo moim zdaniem nie możesz liczyć, że okres się spóźnia. Według mnie jak na 14dpo to nie jest jakaś tragiczna beta. Do implantacji mogło dość nawet 12dpo, a ta beta przecież rusza od zera. Zrób przyrost za 48h