Bibi89
Fanka BB :)
Sprawdz jeszcze betę za jakiś tydzień na wszelki wypadek ale wygląda na to ze wszystko wyjaśniło się samo. Przykro mi, ale jednocześnie cieszę się że to nie CPCzekam na okres !
Zobacz załącznik 1409321
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sprawdz jeszcze betę za jakiś tydzień na wszelki wypadek ale wygląda na to ze wszystko wyjaśniło się samo. Przykro mi, ale jednocześnie cieszę się że to nie CPCzekam na okres !
Zobacz załącznik 1409321
Wiesz ja tez tak czuję ... Nawet jak będzie okres badać ? Niezły spadek progesteronu z 7 praktycznie do zera w dwa dni... Trochę późno ta beta wyszła w dniu okresu domniemanego tylko 12 , jakas część podświadomości mi to mówiła że nie jest okej , ale serce jednak chce ..no coz nie poddajemy się ..dziękuję Wam i na pewno nie raz jeszcze poproszę o pomocSprawdz jeszcze betę za jakiś tydzień na wszelki wypadek ale wygląda na to ze wszystko wyjaśniło się samo. Przykro mi, ale jednocześnie cieszę się że to nie CP
myślę, że jutroZ tym testem @Zazuu masz rację tak zrobię.. no nic czekam na okres. Ciekawe kiedy przybędzie.
Tu bardziej chodzi o upewnienie się, chyba @olka11135 tak miała że jej beta raz rosła raz spadała wiec dla pewności bym sprawdziła. Ale możesz tak jak mówi @Zazuu Sprawdzić testem a nie betą.Wiesz ja tez tak czuję ... Nawet jak będzie okres badać ? Niezły spadek progesteronu z 7 praktycznie do zera w dwa dni... Trochę późno ta beta wyszła w dniu okresu domniemanego tylko 12 , jakas część podświadomości mi to mówiła że nie jest okej , ale serce jednak chce ..no coz nie poddajemy się ..dziękuję Wam i na pewno nie raz jeszcze poproszę o pomocjesteście kochane
![]()
O matko tak szybko? Gdyby nie beta bym pomyślała że mi się spóźnił 5dni...myślę, że jutro
Gdybyś miała jakieś pytania wal śmiało