• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

no to gotujemy ;)

Kata wafle prosta sprawa :tak:

skladniki:
wafle suche - paczka
mleko skondensowane w puszce SLODZONE !!
maslo

gotujemy puszke w wodzie ok 2-3 h, jak ostygnie otwieramy i miksujemy z maslem i smarujemy wafle i gotowe :tak:(smarujemy kazda kazdy wafel oddzielnie, przykrywamy drugim i smarujemy i tak do wyczeprpania zapasow ;-))

smacznego

reklama
Kata:-Dheheh....najwyzej jak sie boisz to wstaw tą puszke i na 2 godziny zamnkij kuchnie:-D
A z tym z mlekiem skondens. to jakis przepis dawno temu podawała Stefa...tak mi sie jakos przypomnialo....ale nie wiem co to było??? moze to samo co u siostry....:zawstydzona/y:

Kata spoko, u nas to standard te wafle i u tesciow tez bo wzystkie dzieci za tym przepadaja :tak::tak:. Puszka nie wybucha tylko nie polecam otwierania na cieplo bo syczy i moze wyleciec pod cisnieniem :-D:-D

reklama
oo tak dorotka ja tak wlasnie robie to mleko i nie wybucha :) ale tez sie zawsze boje!!
trzeba pilnowac zeby woda sie nie wygotowala.
uwielbiam to mlekoooo jak jest juz gotowee bo to taka plynna krowka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry