Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
budzi sie ze 3 razy i wypija mleka po 150ml.. (w dzien nieraz po 60 ml pije, obiadki tez marnie ida, nawet deserkow calych nie zjada..)
Yhm..ja Blanke karmie o godzinie 20 mlekiem modyfikowanym, a w nocy jak sie obudzi to karmie tylko cyckiem. Blanka moja bardzo ladnie mi spi w nocy, jesli duzo zje wieczorkiem to do 5 a nawet 6 czy 7 rano wytrzyma bez jedzonka.bywa ze budze sie o 3 czy o 1 by ja nakamic ale to roznie, ogolnie pozwala mi sie wyspac, rano wyladowuje u Nas w lozku i spi razem z Nami pociagnie troszke cysia , potem dostaje smoka i spi, no chyba ze zaczyna szarzowac, wtedy kopie glosno gada piszczykrzyczy i nie ma spaniaBartoszek ma 3 miesiace i budzi się z 5 razy w nocy do jedzonka, nad ranem co godzine, co zrobić aby przespała choc z pół nocy bez jedzonka ? Pomóżcie !!
Metoda zostawiania dziecka nie wchodzi w gre nie zniosę płaczu maluszka![]()

. Dzieci karmione piersia jedza duzo czesciej niz na mleku modyfikowanym a moze mieszaj delikatnie mleko wieczorne z modyfikowanym + swoje , powienien dluzej wyspac, albo wyprubuj metode podania wody czy herbatki-ale ja bym nie dala rady wstac i robicherbaty bo wtedy mam oczy zaklejone

heehhe. Nie zapominaj ze dziaciatka maja takie okresy w swoim zyciu ze przychodzi czas wiekszego i czestszego jedzonka. ale mija z czasem , i za jakis czas znow sie pojawia...bo rosna .:-);-)
pozdrawiam