Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
poprostu dzieci karmione piersia tak maja i juz,sa wyjatki,chociaz ja nie znam,zeby na cysiu cala noc przespaly.ja od 9 miesiecy nie wiem co to znaczy.
:-)ja pisalam o mieszance tylko na wieczor na zasniecie,zeby dluzej spal,a nie o nocnym karmieniu.chyba kazda mama,ktora karmi wie,ze noca mleko ma wieej tluszczu.a jak zje mieszanke na noc,to moze dluzej pospi do pierwszej pobudki.ja np niemoge dac mleka,bo antos nie umie butli ciagnac,daje mu kaszke smaczny sen,ale nie bardzo dlugo dziala.Nie zgadzam sie z Justynka1. Ja bym nie podawala mleka modyfikowanego w nocy, bo mleko mamy jest najbardziej wartosciowe (najbardziej tluste) wlasnie w nocy, dletego takie jest wazne nocne karmienie. Jak moj starszy synek byl malutki musialam go dokarmiac mieszanka, ale w nocy karmilam piersia. Po pierwsze z wygody, a po drugie bo zdrowiej.
Byc moze latwo mi tak pisac, bo ja nie mam takich problemow -Grzes je po kapieli kolo 20, nastepnie jak ja sie klade spac (23-24). potem budzi sie zwykle kolo 4-5 (choc zdazaly sie przypaki, ze o 3, ale bylo i tak ze nawet o 6). Potem budzi sie kolo 8.30. A dzis byl rekord wstal o 9.30.