reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

nocnikowanie

reklama
Zuziu
a115.gif
a115.gif
a115.gif

Zuzanko wielkie gratki dla ciebie!!

A wczoraj teściowa mówila mi, że Witek przyszedł do niej mówiąc "mama" (ostatnio na wszystkich wola mama ;-)) i pokazując na pieluszkę na dupci. Teściowa się pyta czy będzie robił siusiu a on kiwa głową, że nie i stęka. Więc teściowa poleciala po nocnik do lazienki i posadzila na nim Witka, po czym ten za chwilę zrobil kupkę :-D:-D:-D Normalnie jestem w szoku i przeszczęśliwa, że synek choć raz zakomunikował, że chce na nocnik :-D:-D:-D:-D Ale za to dziś robił z babci wariatkę, bo co mówił, że chce si i ona go sadzała, to za moment mały spierniczal z nocnika i nie narobił nic ;-):-D:-p

Kochane cioteczki muszę się Wam pochwalić bo zaraz pęknę z radości. Dziś mój Fifi nareszcie nasiusiał do nocnika. Normalny czad. Wiem, że przed nami jeszcze długa droga ale cieszę się ogromnie, że przynajmniej ten pierwszy krok mamy za sobą.:-):-):-):-):-)

reklama
Się znów pochwalę.
Emilka dużo spraw zalatwia na nocnik, korzysta z niego dumnie, coraz częściej woła i to efektywnie. Jeszcze trochę nauki przed nami, ale już jest nieźle. dzienne zużycie pamperków to jakieś 3 szt - na nocne spanie, na dzienną drzemkę i na jakieś większe wyjście.

Do góry