reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nocnikowanie

reklama
Na pewno panom by się spodobała Lorien biegająca bez majtek, ale za to narobiłaby sobie wrogów wśród sąsiadek ;-)

my dopiero bedziemy kupowac nocnik ale teraz to juz sama nie wiem jaki:baffled::baffled::baffled:
bo myslelismy o tym grajacym ale widze ze zdania podzielone wiec juz sama nie wiem...najgorzej jak sie nie sprawdzi. a jakie polecacie?

Emilka ma niegrające, o czym wspominałam.
U Babci jest taki z kaczuszką, a w domu mamy z Kubusiem i chyba ten drugi trochę wygodniejszy :tak:

Martucha My też używamy niegrających nocników. Mamy dwa: jeden w domu, a drugi u babci. Ale dla chłopców najlepsze są z takimi wyższymi "przegródkami" pomiędzy nóżkami (cholerka nie wiem jak to nazwać :baffled::no:). Im wyższe tym lepiej, bo jak są niskie to często siusiu ucieka poza nocnik, a nie do nocnika ;-) Takie niskie nocniczki są dla dziewczynek :tak:

dziekuje wam bardzo dziewczyny, zobacze co tu u nas w sklepach maja i mam nadzieje ze od jutra zaczniemy oswajanie:tak::tak::tak::tak:

Lorien znowu jestem w szoku co do Emilki!!! ale bede pamietac zeby wysadzac Nikusia zaraz po spaniu to moze tez szybko zalapie:-):-) a ty ja zaczelas sadzac jak miala 6 miesiecy( bo gdzies to chyba tutaj czytala ale nie jestem pewna) a pozniej zrobilas przerwe czy to tak z pol roku trwa nauka??
wydaje mi sie ze moj synek nie zalapie tego tak szybko, no ale zaczne probowac:sorry:

Monia77 dzieki za wskazowki co do chlopcow, napewno bede szukac z wyzszym przodem hehe:tak::-D:-D

Kurczaczki nie pamiętam ile Emilka miała, jak zaczęła siadać na nocnik ale musiało to być około 6 miesięcy, kiedy już stabilnie siedziała. Pamiętam że cioteczki troszeczkę były podzielone w zdaniach, ale ja się nie ugięłam i mam oto wypracowane nocniczkowanie. Wiadomo, że i tak większość potrzeb załatwia w pamperka, ale i tak mamy sukcesy. Dzisiaj u Babci na przykład usiłowała pokazać, że chce kupkę, ale nikt nie załapał, bo byliśmy zagadani aż w końcu pocisła w pamper.
Acha a przerwy nie robiłam, odkąd pierwszy raz usiadła na nocnik, codziennie na nim siada. :tak:
Rano obowiązkowo jest siku i wieczorem przed kąpielą, a w ciągu dnia to różnie bywa.

reklama
Dzisiaj u Babci na przykład usiłowała pokazać, że chce kupkę, ale nikt nie załapał, bo byliśmy zagadani aż w końcu pocisła w pamper.

wow:rofl2::-):-) jestem pod wrazeniem ze juz nawet daje znac!
kurcze ta twoja Emi to jest w ogole do przodu ze wszystkim:tak::tak:

Do góry