reklama
K
konto usuniete
Gość
my dopiero bedziemy kupowac nocnik ale teraz to juz sama nie wiem jaki

bo myslelismy o tym grajacym ale widze ze zdania podzielone wiec juz sama nie wiem...najgorzej jak sie nie sprawdzi. a jakie polecacie?

bo myslelismy o tym grajacym ale widze ze zdania podzielone wiec juz sama nie wiem...najgorzej jak sie nie sprawdzi. a jakie polecacie?
Martucha My też używamy niegrających nocników. Mamy dwa: jeden w domu, a drugi u babci. Ale dla chłopców najlepsze są z takimi wyższymi "przegródkami" pomiędzy nóżkami (cholerka nie wiem jak to nazwać 
). Im wyższe tym lepiej, bo jak są niskie to często siusiu ucieka poza nocnik, a nie do nocnika ;-) Takie niskie nocniczki są dla dziewczynek 

K
konto usuniete
Gość
dziekuje wam bardzo dziewczyny, zobacze co tu u nas w sklepach maja i mam nadzieje ze od jutra zaczniemy oswajanie

Lorien znowu jestem w szoku co do Emilki!!! ale bede pamietac zeby wysadzac Nikusia zaraz po spaniu to moze tez szybko zalapie:-):-) a ty ja zaczelas sadzac jak miala 6 miesiecy( bo gdzies to chyba tutaj czytala ale nie jestem pewna) a pozniej zrobilas przerwe czy to tak z pol roku trwa nauka??
wydaje mi sie ze moj synek nie zalapie tego tak szybko, no ale zaczne probowac
Monia77 dzieki za wskazowki co do chlopcow, napewno bede szukac z wyzszym przodem hehe

Lorien znowu jestem w szoku co do Emilki!!! ale bede pamietac zeby wysadzac Nikusia zaraz po spaniu to moze tez szybko zalapie:-):-) a ty ja zaczelas sadzac jak miala 6 miesiecy( bo gdzies to chyba tutaj czytala ale nie jestem pewna) a pozniej zrobilas przerwe czy to tak z pol roku trwa nauka??
wydaje mi sie ze moj synek nie zalapie tego tak szybko, no ale zaczne probowac

Monia77 dzieki za wskazowki co do chlopcow, napewno bede szukac z wyzszym przodem hehe

Kurczaczki nie pamiętam ile Emilka miała, jak zaczęła siadać na nocnik ale musiało to być około 6 miesięcy, kiedy już stabilnie siedziała. Pamiętam że cioteczki troszeczkę były podzielone w zdaniach, ale ja się nie ugięłam i mam oto wypracowane nocniczkowanie. Wiadomo, że i tak większość potrzeb załatwia w pamperka, ale i tak mamy sukcesy. Dzisiaj u Babci na przykład usiłowała pokazać, że chce kupkę, ale nikt nie załapał, bo byliśmy zagadani aż w końcu pocisła w pamper.
Acha a przerwy nie robiłam, odkąd pierwszy raz usiadła na nocnik, codziennie na nim siada.
Rano obowiązkowo jest siku i wieczorem przed kąpielą, a w ciągu dnia to różnie bywa.
Acha a przerwy nie robiłam, odkąd pierwszy raz usiadła na nocnik, codziennie na nim siada.

Rano obowiązkowo jest siku i wieczorem przed kąpielą, a w ciągu dnia to różnie bywa.
reklama
K
konto usuniete
Gość
Dzisiaj u Babci na przykład usiłowała pokazać, że chce kupkę, ale nikt nie załapał, bo byliśmy zagadani aż w końcu pocisła w pamper.
wow

kurcze ta twoja Emi to jest w ogole do przodu ze wszystkim

Podziel się: