reklama

Elma
Małgosia
JA też miałam czekać do wiosny ale Nadia ma pieluchowe zapalenie skóry (nie mam pojęcia jak to się stało) no więc jak najwięcej wietrzymy dupkę, lata w majtkach i spodniach na nocnik siada ale bez efektów. Potrafi wytrzymać 1,5 godziny. Sadzam ją co pół godziny ale i tak zawsze zesika się w gacie  Ehhh Boże daj cierpliwość.
 Ehhh Boże daj cierpliwość.

Ehhh Boże daj cierpliwość.
 Ehhh Boże daj cierpliwość.Z nocniczkowaniem to u nas roznie bywa, ja Olis tylko zaczal siadac to sadzalam go na nocniczek i z checia siedzial:-)teraz siada i siusia ale kupke nie jak zrobi sie cieplo to bierzemy sie ostro do roboty, mysle ze nie bedzie tak zle;-)od wrzesnia idzie do przedszkola wiec musi juz byc bez pampersika
 jak zrobi sie cieplo to bierzemy sie ostro do roboty, mysle ze nie bedzie tak zle;-)od wrzesnia idzie do przedszkola wiec musi juz byc bez pampersika wierze w niego wiem ze da rade!!!!!!!!
wierze w niego wiem ze da rade!!!!!!!!

jak zrobi sie cieplo to bierzemy sie ostro do roboty, mysle ze nie bedzie tak zle;-)od wrzesnia idzie do przedszkola wiec musi juz byc bez pampersika
 jak zrobi sie cieplo to bierzemy sie ostro do roboty, mysle ze nie bedzie tak zle;-)od wrzesnia idzie do przedszkola wiec musi juz byc bez pampersika wierze w niego wiem ze da rade!!!!!!!!
wierze w niego wiem ze da rade!!!!!!!!
atram
Mama Pawełka-styczeń 2007
Witam dziewczyny.
U nas coraz większe postępy jeśli chodzi o spacery.Piesze spacery zawsze bez pieluchy,ale gdy jedziemy wózkiem to jeszcze Mu zakładam.I o dziwo od kilku dni po spacerku pielucha sucha.
 Tylko te obsikane noce
Tylko te obsikane noce
 Zgroza
Zgroza

U nas coraz większe postępy jeśli chodzi o spacery.Piesze spacery zawsze bez pieluchy,ale gdy jedziemy wózkiem to jeszcze Mu zakładam.I o dziwo od kilku dni po spacerku pielucha sucha.

Tylko te obsikane noce
Tylko te obsikane noce
 Zgroza
Zgrozageperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Hej Dziewczyny!
Ja też cieszyłam się, że Emilka nie sika w nocy do pieluchy, podczas gdy dziś pielucha po nocy ważyła chyba z kilogram
U nas po nocy zawsze tyle waży
 , w najbliższej przyszłości nie widzę nadziei na zmiany
, w najbliższej przyszłości nie widzę nadziei na zmiany  .
.Elżbietka
mother of two sons&angel
mój dialog z synem:
- Filip, chcesz siku?
- nie dzieki, nie dawaj

- Filip, chcesz siku?
- nie dzieki, nie dawaj

MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Ela, dzięki za poprawę humoru

reklama

Podziel się: