reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nocnikowe akrobacje

kilolku, gratulacje dla Michasia.
U nas też delikatny postęp, odkąd Panie w żłobku zabrały się za pilnowanie Ali i sadzanie na sedes to w domu też daje się posadzić. Efekty są tylko wtedy gdy naprawdę długo nie sika i utrafię w moment np. po spacerze. Bo jak chce jej się tylko trochę to nic nie zrobi, a potem się całą zasika :).

Ale to już i tak coś :)

reklama
Agrafka gratulacje!

Pisałam Wam że Miłek tak samo jak niektóre nasze dzieci kupę tylko w majtki, mimo że odpieluchowany od dawna. Mama bardzo się stresowała, bo do przedszkola miał być w tej kwestii samodzielny i okazało się że chyba zapapugował za kolegami i robi kupę pięknie na muszlę :-) jest tym tak zachwycony że ciągle o tym mówi, nawet nagraliśmy filmik jak młody opowiada, ze "nie robi kupy w majtki i że kapitalnie kupę robi do ubikacji":-)

To tylko pokazuje że każdy maluszek w końcu załapie o co chodzi, przełamie się, czasem wystarczy na prawdę niewiele:tak:

Kilolku Brawo dla Michasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ta tablica to super pomysł :-) mam nadzieje że teraz bedzie z górki :-)

wczoraj pani zapomniała przed wyjściem ze żłobka założyć Ali pampka, zorientowałyśmy się dopiero na dworze. Powiedziałam, ze żeby nie siusiała, bo będzie jej strasznie zimno w pupę i ładnie wytrzymała do domu, a w domu zrobiła na sedes :)

To takie nasze pojedyncze sukcesy.

Agrafka - wow, gratki... my mamy jeszcze pieluchę przez te podziębienia i temperaturę na dworzu mam lekkie obsuwy.. mieszkam na parterze, jak jest słoneczny dzień i akurat nie podwiewa to na podłodze mamy raj ... jak jednak jest zachmurzone niebo, pada śnieg i trochę wieje, to niestety podłoga jest chłodniasta... boję się żeby jej nie przeziębić :zawstydzona/y: może nadgorliwa matka jestem...:cool:

reklama
Agrafka byłoby super odpieluchować Ale przed pojawieniem się brata:tak:zawsze to jakieś odciążenie.
Nie zakładam małemu pieluchy na spacer przez całą zimę i już nie raz zachciało mu się siusiu. Umiem tak zręcznie i zgrabnie wyjać siusiaka , ze ledwo wystaje ze spodni i można sikać do woli:tak:

Do góry