reklama
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Agrafka, brawo dla Alutki:-)
Dziunka, dajesz mi nadzieję na tą kupkę
, bo ja już nie wiem, jak tłumaczyć Marysi..Jak ją pytam , gdzie się robi kupkę, to ona wie, że do nocniczka, ale jak przyjdzie co do czego - to robi w majty

Dziunka, dajesz mi nadzieję na tą kupkę
, bo ja już nie wiem, jak tłumaczyć Marysi..Jak ją pytam , gdzie się robi kupkę, to ona wie, że do nocniczka, ale jak przyjdzie co do czego - to robi w majty

A u nas jakby Młody się "cofał"
Już tak dobrze szło a On teraz nie chce na nocnik
tzn jak Go posadzę to zrobi co ma zrobić a jak nie to sam nie powie, nie pokaże. Tak więc sadzam Go w domu co po chwilę, pytam jak głupia czy chce siku co 5 minut. Niekiedy siedzi półgodziny i zrobi, niekiedy minutkę i gotowe ale sam nie poinformuje, poinformuje ale już po fakcie:-(
Mam nadzieję, że to chwilowe

Już tak dobrze szło a On teraz nie chce na nocnik

tzn jak Go posadzę to zrobi co ma zrobić a jak nie to sam nie powie, nie pokaże. Tak więc sadzam Go w domu co po chwilę, pytam jak głupia czy chce siku co 5 minut. Niekiedy siedzi półgodziny i zrobi, niekiedy minutkę i gotowe ale sam nie poinformuje, poinformuje ale już po fakcie:-(
Mam nadzieję, że to chwilowe
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Trzymam kciuki za Kubusia!..:-)
mloda zesikala sie w nowiutkim foteliku w samochodzie
. poszlam na chwilke do sklepu,a z nia zostala moja siostra. przyszlam, siostra wisiala na telefonie, a mloda niewyrazna i zauwazylam mokre legginsy
ciekawe, czy wolala czy nie, bo moja siostra sie nie przyzna za chiny.
. poszlam na chwilke do sklepu,a z nia zostala moja siostra. przyszlam, siostra wisiala na telefonie, a mloda niewyrazna i zauwazylam mokre legginsy
ciekawe, czy wolala czy nie, bo moja siostra sie nie przyzna za chiny.Jacek_i_Jagoda
Fanka BB :)
Dziś Dobrusia została na chwilę z Miriam, która co oczywiste zasnęła. Maleńka przyniosła sobie nocnik zdjęła rajtki i majtki siadła na nocnik i zrobiła kupę. Wtedy zjawiła się Jagoda. Gdyby nie to pewnie mielibyśmy do czynienia z próbą wytarcia tyłka.:-)
E
etna36
Gość
Jacku to przyjmij ode mnie gratulacje dla córki
Agrafka super wiesci!!!!!!!!! Dzielna Ala

Kilolku u was to juz dopiero sukces!!!!
Agrafka super wiesci!!!!!!!!! Dzielna Ala

Kilolku u was to juz dopiero sukces!!!!
kilolek
podwójna listopadowa mama
szkoda tylko, ze nie codziennie, tylko jak ma ochotę ale staram się go pry kazdej mzianie pieluchy zachęcać. A od kolacji do kapieli (bajki w międzyczasie oglądają) obaj latają z gołym tyłkiem. Niestety jedyny czas kiedy sie to udaje. ale już cos, pół godziny dziennie bez pieluchy
reklama
Jacek - po cichu gratki...
Kikolek - i tak macie sukcesy... małymi kroczkami dojdziecie do celu;-)
A ja znów "kształcę" poradnik jak w ciągu 7 dni nauczyć dziecko korzystania z nocnika. Rady ok, tylko jak to zrealizować, jeśli ciągle się coś dzieje. Nie próbuj nauczyczać, jeśli niedawno mieliście chorobę w domu, pojawiło się dziecko, ma się pojawić dziecko itp....
Ale pocieszające jest to, że do 4 roku życia dziecko może się samo odpieluchować

Kikolek - i tak macie sukcesy... małymi kroczkami dojdziecie do celu;-)
A ja znów "kształcę" poradnik jak w ciągu 7 dni nauczyć dziecko korzystania z nocnika. Rady ok, tylko jak to zrealizować, jeśli ciągle się coś dzieje. Nie próbuj nauczyczać, jeśli niedawno mieliście chorobę w domu, pojawiło się dziecko, ma się pojawić dziecko itp....
Ale pocieszające jest to, że do 4 roku życia dziecko może się samo odpieluchować

Podziel się:
jeszcze wiele przed nim.