reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nocnikowe akrobacje

Lotka, jasne, że się doczekasz!!!
Marycha najpierw jedynie w papmka robiła, potem pampek albo majty..Potem majty..potem się "zacięła" i musiałam jej troszeczkę pomagać -dosłownie 4 razy - i od tamtej pory - już tylko nocnik:-)

reklama
lotka doczekasz się doczekasz:tak:
moj do poludnia kupe zrobil w majty a popoludniu jeszcze jedną ale juz zawolal i na nocniczek:tak: raz tak, raz tak. Mam nadzieje, ze juz niebawem bedzie robil tylko na nocnik, oby:-)

ja mam jeszcze jedną nową paczke pampków ........... wystarcza do okolo 8 czerwca i wtedy juz nie kupuje nowych. Niech sie w nocy dzieje co chce :cool:
ja tez bym tak zrobiła,ale Helka nosi ten sam rozmiar pieluszek ,wiec Emi jak je dorwie to na "kupe" moze będzie zakładać....ale będę walczyć niebawem z tym,bo chce całkiem z dnia ją odzwyczaić od pieluch

reklama
dziewczyny, u nas od tygodnia rewolucja jeśli chodzi o odpieluchowanie :)
Ala pięknie woła na nocnik, ostatnią wpadkę zaliczyła w poniedziałek tydzień temu.
Na nocnik tylko siku, ale dziś nawet w nocy się obudziła sama i wołała że chce zrobić. Takze szok.
Do tego w sobotę pierwszy raz na trawkę na placu :)
Tylko kupa w pieluszkę, sama próbuje robić na nocnik, ale potem stwierdza, że "nie uda się" i daję pieluchę. Nie naciskam z kupą bo znowu wróciły zaparcia :/

Do góry