reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nocnikowe akrobacje

reklama
no muszę się pochwalic, ze dzisiaj ani razu nie było wpadki.
Fakt, czesciej ja go wysadzalam niz wolal ale i tak jestem zadowolona, dwa razy zawolal i zdazylismy, moze jakos to bedzie

ja trochę nabrałam optymizmu bo 2 ostatnich dniach bo Ala latała bez pieluchy. Oczywiście przeważnie też bez spodni, w samych majtkach i bluzce, wiec ma katar, no ale trudno. Było parę wpadek, ale generalnie ślicznie wołała, tylko jak się zabawiła to jej się zapomniało 2-3 razy.

No a dziś nawet na drzemkę nie chciała pieluszki, wiec podłożyłam podkłąd pod prześcieradło i obudziła się z suchą i od razu chciała na nocniczek.
Jutro ide do żłobka, zobaczymy jak tam będzie :/

Agrafko brawo dla Alutki!!! Widzisz zaskoczy też cię z nocnikowaniem tak jak z odstawieniem od piersi oczywiscie na PLUS!!!

BRAWO DLA INNYCH DZIECIACZKÓW TAKŻE!!!

Ja dzis ok 5 nad ranem dotknęłam Oliska pieluszki i była pusta tak więc Oli sika jak juz się przebudzi.
Na drzemkę tez poszedł jak zwykle bez pieluszki i nasikał w majty jak wyszedł z łozeczka bo był zasikany a łóżeczko było suche. Jutro zostawię nocnik w sypialni i jak wstanie z drzemki może usiądzie na nocnik.

Polaa , Agrafka - gratki
Gocha potrafi ślicznie wołać i siadać jak chce, wczoraj złapałam ją w momencie robienia kupki i posadziłam na nocnik, sama zamarła.. potem była jedna wpadka, może dlatego, że już była zmęczona aaaaaa i kupsko walnęła w pieluchę i zero komentarza:wściekła/y:

reklama
Dzięki Dziewczyny;-)
dzisiaj jak na razie też idzie nam nieźle, na spacer poszedl z tata i zalozylam mu pieluchomajtki ale po powrocie od razu sciaglam i byly suche wiec spoko, usiadl na nocniczku zrobil siku wiec sie cieszę.

Mam pytanko:Czy Wasze dzieci od razu wolalay/komunikowały Was, ze chca siusiu bądź kupkę? Bo Kuba wlasnie nie za bardzo sam woła co mnie trochę martwi ale zawsze jak Go posadzę na nocnik bądź nakladke to w 99% przypadkach zrobi siku:tak: mimo, iż wczesniej sie zapiera ze mu sie nie chce. Mam nadzieje, ze lada dzien sam bedzie mnie informowal, zdarzylo sie to mu ale naprawde niewiele razy

Do góry