reklama

nocnikowe akrobacje

reklama
no mój wczoraj łaskawie usadl na sedesie i podobalo mu sie nawet się nnapinal i udawał, ze kupke robi ale w ubranku, z goła dupką za nic nie usiądzie ani na nocniku ani na nakladce

kilolek u nas podobnie ;)
juz sie zdarzylo ze dwa czy trzy razy byla kupka no nocniczka i siusiu.
A teraz siada, owszem bardzo chetnie na nocnik ale w ubraniu i udaje, ze robi tzn nie udaje bo robi czesto:/ i jaki zadowlony z tego, a potem idzie po chusteczki i pampersa i zebym Go przebrala:-D
(jak juz taki cwany to moglby sie sam przewinac:-D)
chce Go rozebrac ale sie wygina, prezy i beczy ze brak slow:/

Ja zaczęłam "naukę" od poniedziałku..w poniedziałek była histeria, jak chciałam Marysię gołą pupą na nocnik posadzić..we wtorek odpuściłam. W środę też histeria..znaczy w ubraniu usiądzie, gorzej na gołą pupę..w czwartek byłyśmy na działce u rodziców i moja mama dzielnie "walczyła" z małą..mała usiadła!! Nawet w miarę posiedziała, ale..bez efektów..za to kilka par majtek do prania:-) Na koniec dnia nawet zrobiła do samych majtek "2";-)..

kilolek u nas podobnie ;)
juz sie zdarzylo ze dwa czy trzy razy byla kupka no nocniczka i siusiu.
A teraz siada, owszem bardzo chetnie na nocnik ale w ubraniu i udaje, ze robi tzn nie udaje bo robi czesto:/ i jaki zadowlony z tego, a potem idzie po chusteczki i pampersa i zebym Go przebrala:-D
(jak juz taki cwany to moglby sie sam przewinac:-D)
chce Go rozebrac ale sie wygina, prezy i beczy ze brak slow:/

Haha :D racja!

dziewczyny byłam dzisiaj u anadri i Krystianek woła kiedy chce mu się siku:)
przy mnie dwa czy trzy razy byl na nocniczku, normalnie moglby juz chyba chodzic bez pampersa:szok:
anadri ma fajna metode, za kazde siku dostaje naklejke, ktora nakleja w lazience:tak:
i tak Go nauczyla. Mam nadzieje, ze nie bedzie zla, ze to napisalam ale bylam naprawde zdziwiona.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry