reklama

nocnikowe akrobacje

Byliśmy dzisiaj po spaniu na wyprawie rowerowej i Pawel obsikiwal kazde drzewo, ale miał radoche :tak::tak::tak::tak::tak:, nawet nie wiecie ile to radości. Teraz śpi goły i nie wiem co tu z nim robic hmmmmm

reklama
Asia od rana do wieczora na nocniczku i kupka i siusiu, miała dwie wpadki - raz popuściła do wózka Antka, a raz na przewijak, na który nota bene sama się wdrapala:szok: zawał serca, akrobatka mała;-) jak jej zdjęłam pampersa w domku po powrocie z Sopotu okazało się że suchy:tak:

Mnie Pawel w nocy dwa razy budził na sikanie, udało nam się zaliczyć nockę na sucho hihihihihi
w dzień też ładnie woła tylko ten samochod nam jeszcze czasami szyki psuje :(((

Mleczko dałam mu o 18 a po kapaniu kaszkę "serduszko" może nie będzie tak sikał w nocy

A my dalej w pampku na noc.
W dzien woła choc czesto woła "siku" po czym ucieka i czeka az go zagonie na nocnik. Denerwująca "zabawa" ;/
Drzemki w dzień próbuje opanować bez pieluchy. Ogólnie odkad nosi majty to tetra w dzien sucha wiec postanowiłam zdejmować. Zazwyczaj sucho. Raz posikał na całego a dzisiaj np popuścił troszke i przebudził sie z przerażeniem mówiąc "mama sikam" wiec piorunem na nocnik i tam dokończył. Choc moze i dzisiaj to moja wina bo dałam mu sie napić wody juz w łózku i nie wysikał tego.

Ostatnia edycja:
My dzisiaj nockę zaliczyliśmy na sucho jupi!!!!
Spał tylko w samej piżamce nawet bez gaci
całą szooook, rano wstał o 8 poczytal sobie, pobawil sie i dopiero zawołał że chce siku.

no etna duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuze gratki ;)))))))))))))
szybka piłka i młody zakumał czacze od początku ;))))

u nas dopiero wyskakujemy z pieluch na drzemkach. Wlasnie niedawno po ponad godzinnym spaniu krecil sie i popiskiwal przez sen az usial. Wiec ja go siup na nocnik i wysiuniał sie momentalnie na śpiąco i płacząco :D potem do wyrka - minutke sie pokręcił i spi dalej.

To i ja pochwalę się osiągnięciem Hanki ;-) , dziś po raz pierwszy Hania zrobiła kupę na nocnik... i olała ją :-D:-D w planach było pobranie próbki do badań...:-D:-D

reklama
dziewczyny jestem w szoku jak wasze dzieciaki sobie super radza z nocnikiem.u nas nocnik wrog nr 1 chodz dzis Kacper usiadl na nocnik i nie uciekl...moze w koncu jakis postep bedzie??

Etna gratki ale super ze smyk tak ladnie przespal bez siusiania.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry