Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
gie-oska zawsze to jakis kroczek do przodu ;p
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gie-oska zawsze to jakis kroczek do przodu ;p
no etna duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuze gratki))))))))))))
szybka piłka i młody zakumał czacze od początku)))
u nas dopiero wyskakujemy z pieluch na drzemkach. Wlasnie niedawno po ponad godzinnym spaniu krecil sie i popiskiwal przez sen az usial. Wiec ja go siup na nocnik i wysiuniał sie momentalnie na śpiąco i płaczącopotem do wyrka - minutke sie pokręcił i spi dalej.

, krecił się, wiercił, wyjsc z łóżeczka nie chciał bo już padał, wytrzbil mleczko z kaszka o tej 11 i się męczy. Ja w tym czasie troche prasowalam, idę go tulić a on już odlot a tu nagle duże oczy i się chwyta za siusiaka
, no to szybko na nocnik i kolejne 30 minut usypiania 
To do badań nie mozna olać kupy ????To i ja pochwalę się osiągnięciem Hanki ;-) , dziś po raz pierwszy Hania zrobiła kupę na nocnik... i olała jąw planach było pobranie próbki do badań...
![]()

GRATULACJE!!!! rozkręcacie sięGosiek i tak to się zaczyna, pomalutko, małymi kroczkami no i czekamy na dalsze sukcesy. Opowiadaj lepiej jak Ci poszło z Majka i kiedy?dziewczyny jestem w szoku jak wasze dzieciaki sobie super radza z nocnikiem.u nas nocnik wrog nr 1 chodz dzis Kacper usiadl na nocnik i nie uciekl...moze w koncu jakis postep bedzie??
Etna gratki ale super ze smyk tak ladnie przespal bez siusiania.