reklama

nocnikowe akrobacje

reklama
Gratuluję wszelkich postępów, a tam gdzie kryzysy mam nadzieję ze szybko miną:tak:

U nas była przerwa na posikiwanie od czasu powrotu taty do domu, a od dziś na nowo:wściekła/y: trzy wpadki!!! Dobrze że kupy trafiają tam gdzie mają a i noce zupełnie suche:-)
Zauważyłam też że teraz chłodniej i jak Asia ma gołą pipkę to częściej siusia:tak:

znowu mały postęp.

nocnik stoi ciągle na widoku.dziś siknął parę kropelek ,wylał ze mną do wc i nawet spuścił wodę -to lubi najbardziej:-) po czym usiadł oglądać bajkę i nagle znowu SAM na nocnik i nasikał oj duuuużo :-) ale się ucieszyłam :-)

u nas z rana sciągam pieluszkę i do spaceru lata w majteczkach,po spacerku zaraz zasypia wiec już jest w pieluszcze :-/ ale małe już sukcesy hihi

cleo gratuluje extra!!!! odwagi, odwagi :)))

ja musze sie wybrac na zakupy butkowe bo pawlowi juz zimno w trampkach i posikiwal mi dzisiaj :((( Wołał, ale na ostatnia minute i co chwile, a mowia ze od nog najbardziej ciagnie wiec musze zaliczyc porzadne zakupy butow

Cleo to juz odpieluchowanie w dzien blisko!!! Igorek jest gotowy . Do boju!!!;-)
Etna jest cos w tym odczuciu chłodu. Antek musi być ciepło ubrany i wtedy nie ma wpadek a wystarczy ze mama zaszeleje , poczuje chłód i jakos zwieracze sie rozluzniaja

reklama
tO moze dlatego Oli lata z gołym tyłkiem po domu i sika wszędzie i na wszystko ;/ nie da sie skubaniec ubrac, pampka nie dam rady zalozyc, muszę chyba majtkowe kupic znowu bo mi nawet w nocy rzepy rozpina i sciąga sobie sam, a sika zasikaniec na wszytsko. Łapiemy te siuski w nocnik ale na podłogę tez idzie duzo. Zaraz wszystko wrzyucam do pralki na krotkie pranie bo ciągle nachy obsikane ;/ Gdyby Oli chciał chodzic w pampku zaraz bym mu ze zlosci załozyła ;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry