reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nocnikowe akrobacje

reklama
ho ho jakie wieści;-) maluchy coraz lepiej sobie radzą!!
Antoniusz weteran- od lipca bez pieluchy i też mu sie zdarza zagapić , ale nie ma się co martwić.

u nas ok. zdarzają się wpadki jak się zapatrzy na "ciekawskiego george" :-) a poza tym ładnie woła siusiu i kupkę. na spanie i wyjścia nadal mamy pieluchę, ale dojrzewam do tego, żeby jej nie zakładać, bo bardzo ładnie woła, nawet jak ma pampers

Gonia w żłobie ok, pod przedszkolem Hanki stwierdziła, że chce siusiu, zrobiła na kibello, za to mega wpadka pod koniec zakupów, jak się zapatrzyła na domek w Tesco... , w domu znów ok. Musimy mieć ciuchy na zmianę w aucie, bo trochę jednak zimno.;-)

ana ja do tej pory zawsze mam przy sobie zestaw , bo nie znam dnia ani godziny;-) dziewczynom świetnie idzie;-)
agrafka Ala robi spore postępy!! uda się;-)

Ja siew reszcie ochwalę naszym kupkwaniem. Nadal do piluszki oczywicie ale co dzien, najdalej dwa idzie luźna kupka. Michał prosi o pieluszkę a robiąc leci się do nas chwalic ze robi i kaze sobie tyłek oglądać jak ślicnie robi :-) uffff To wszystko po nowych lekach które berze od konca stycznia. Dość długo trzeba było na efekt czekac ale jest świetnie. Jeszcze z tydzen i trzeba bedzie leki zacząc po wolutku odstawiać. Już się boję

reklama
o Ilonka ciesze sie ze Michaś kupkuje :)

my jakis czas temu zaczelismy oduczac w domu załamki byly i to nie jedna ale nie dawałam sie i bylo czasem tak ze 5 spodni i majtek obsikał 1 dnia az w koncu załapał i teraz sam chodzi siku robic ma stołeczek i nakładke i do kibelka wali :) kupke wczesniej zaczynal w majtach teraz juz tez do kibelka czasem jak u babci jestesmy to zagapi sie i zaczyna w majteczkach ale odrazu biegnie do kibelka i tam konczy wiec jest super na krótkie podróze juz bez pampersa jedynie do lekarza i na zakupy zakladam. W dzien na drzemki odrazu nie nakładałam jak oduczał sie i siku nie bylo ceratka pod dupke i sucho bylo i tak. Teraz mamy 4 dzien nocek bez pampersa i tez sucho ! sikamy przed snem w nocy jak budze sie wysadzam ale nie chce siku chyba ze sam przebudzi sie i spytam czy chce wtedy na nocnik w pokoiku siada i robi. 3 nocy tylko spadl mi z łóżka :p na poduszke ktora lezy pod łózkiem i chyba siknal ze strachu i tyle :) ciesze sie ze tak łatwo nam idzie. A nocnik dopieor teraz zaczelismy uzywac jak stoi w nocy w pokoiku nawet zaliczylismy poranna kupe na nim :D 1 kupa w nocniku hehehehe. Oby tak dalej :D no i oczywiscie jak chce siku a ja wstaje zeby isc z nim to krzyczy "SAM" :D samodzielny chłopak :D

Do góry