reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nocnikowe akrobacje

reklama
Gratulacje dla maluchów.

Moja Majka odpieluchowana tylko czesciowo, na spacer i na noc jeszcze pampers. Zaczniemy jak sie zrobi cieplej :-)

Lotka no własnie...U nas dzisiaj lepiej.Ani jednej wpadki....Sam nie woła i nie chce chodzić do łazienki ale po drzemce i po nocy pielucha sucha więc mam nadzieję że będzie coraz lepiej.U Ciebie też.:tak:

No licze caly czas ze bedzie lepiej. Tez mi nie chce wolac, jak go chce posadzic na wc albo nocnik to musi miec jakies "zajecie" - gazetke albo jakas zabawke. no i nie da rady bez lekkiego nacisku, nie chce isc sam. Po nocy ma pelno - pewnie przez to, ze pije w nocy wode. ale w dzien po drzemce juz jest sucho. rece opadaja czasami, ale zagryzam zęby ;-)

reklama
to normalne, we wszystkim czego dzieci sie ucza przed pełnym sukcesem nastepuje maly regres. U nas tez były 2 dni, ze oszczane było calusienkie mieszkanie

Do góry