mamakubusia85
Fanka BB :)
Ostatnio byla u nas znajoma z coreczka i to ona mi powiedziala, ze sa rozne nocniki
Te dla chlopcow sa niby wyzsze z przodu, zeby siusiak nie wypadal
Szczerze mowiac - nawet nie wiedzialam o tym, dlatego napisalam z pytaniem do was, czy cos o tym wiecie.
Musze sie przejsc do jakiegos sklepu i zapytac, jakby to byla prawda no to kupie Kubie meski nocnik:-):-):-)

Te dla chlopcow sa niby wyzsze z przodu, zeby siusiak nie wypadal

Szczerze mowiac - nawet nie wiedzialam o tym, dlatego napisalam z pytaniem do was, czy cos o tym wiecie.
Musze sie przejsc do jakiegos sklepu i zapytac, jakby to byla prawda no to kupie Kubie meski nocnik:-):-):-)

/ z czego jestem mega dumna. raz zdarzyła jej się wpadka i mialam zasiusiane całe łoże
. Super.
Wczoraj wróciłyśmy z podwórka, a pielucha sucha. To ja Martynę na nocnik, aona siedzi i nic i w pewnym momencie taką zdziwioną minę zrobiła
. Ja jej pyam czy siusiu leci, a ona zajrzała do nocnika taka zaskoczona. Potem uroczyste wylanie, buziaki i gratulacje. A dziś rano zdjęłam pieluchę po nocy i przed spacerem mówię żeby siadła na nocnik. Chwilę posiedziła i zeszła. Za jakieś pięć minut patrzy na mnie "idzie" zdjęła rajstopy i ślicznie zrobiła do nocniczka