reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

(Not So) Desperate Housewives - czyli rady i porady na temat domu i nie tylko...

Madbebe ja kupowalam tu preparat na slimakim,akurat w heatonsie....takie zielone, podluzne granulki byly i pomogly:-Dwysypalismy raz a na drugi dzien wszystkie martwe:) powtorzylismy i bylo ok:)
na dzialce jak nie mialam nic specjalnego to sypalam sol dookola kwiatkow czy krzaczkow ,ktore zjadaly :)one nie lubia soli.....tak samo jak i mrowki.....

reklama
tez mialam jakies granulki,ale czy zielone,nie pamietam.Tylko ze cale g***o wskórały.Wysypywalo sie je wokol rosliny,bo slimaki sie niby legna gdzies w korzeniach.Tylko co z tymi co siedza juz na kwiatku?:eek:
No nic,bede probowac.Dzieki!:tak::happy:

Dziewczynki a ja mam pytanie,czego moge uzyc z dostepnych tu srodkow,aby firanki znowu byly bielutkie.Dzis zabralam sie za okna w nowym domu i jak zdjelam firanki to sie przerazilam ich kolorem-kiedys pewnie biale byly.

ja na ślimaki też kupowałam preparat w granulkach(niebieskie były) w Dunnesie i rewelacja-następnego dnia po wysypaniu ślimaki sztywne:-D:-D:-D
a co do firanek to nie wiem...ale tak jak Aga pisze można spróbować z Vanishem-ja używam tego w puszce-oxy action chyba się zwie

sa jeszcze takie saszetki specjalne do firan ja mialam ale zadna rewelacja./....

najwazniejsze jest ,zeby zakurzone firanki najpierw wyplukac w zimnej wodzie....zeby splukac brud...a dopiero pozniej prac w letniej wodzie:)

a ja dzieki kolezance odjrylam cos co bardzo ulatwi nam zycie
otoz jest to tick bleach 4 in 1 power force z aldiego cena 1,19 euro...taka wielgachna butla niebieska lub zielona( 2 litry jak sie nie myle)
otoz moje drogie rozcienczamy ten wybielacz z woda( ja zrobilam pol na pol) w butelce z rozpylaczem.....sluchajcie genialnie usuwa kamien z kafelkow w lazience( pryskasz,zostawiasz splukujesz.....dziala!!!!!!).....nawet miejsca w rogach brodzika na przyklad ,ktorych nie udalo mi sie doczyscic tak jakbym chciala to to usunelo!!!!!!!! fugi robia sie bielusienkie......
naprawde polecam:):):):)
oczywiscie mozna znalezc inne zastosowanie...koleznka miala wilgoc na suficie popryskala i zniknelo:)
no nic.....sprobujcie a nie pozalujecie:)

reklama
Do góry