Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Madzik przepierz od razu mydłem ak nie zejdzie to jeszcze w Vanishu namocz powinno pomóc. Ważne żeby nie dać tej plamie wyschnąć bo potem może być problem ze spraniem.
Właśnie potraktowałam mydłem od razu i co najlepsze, niektóre plamy w praniu zeszły, a inne zostały Wszystko byłoby fajnie gdyby tylko to moje dziecko nie popychało paluszkami tego co ma w buzi Będę musiała się w vanish zaopatrzyć jednak, dzięki
heh, mialam zadać to samo pytanie odnośnie plam marchewkowych bo u Nas Osek powinien chyba jeść w całym ortalionowym kubraczku żeby się nie ubrudzić, a później chodzić w nim cały czas bo ulanie z marchewką jest suuuperrrrr, i właśnie mamy to samo, niektóre plamy zeszły , a niektóre nie...dziwna ta marchewka...
U nas też marchewka wszędzie. Mi z kolei pomogło na marchewkowe plamy to, że cały dzień moczyłam ciuszki w wodzie z proszkiem dla dorosłych, następnie uprałam już normalnie w proszku dla dzieci.