reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • UWAGA. 3 kwietnia widzimy się o 14:00 z fizjoterapeutą, a o 21:00 zapraszam na rozmowy o emocjach.

    Wskakuj na YT BB. Sprawdź najnowsze spotkania .

    UWAGA. Link do gotowych nagrań ze specjalistami!

    Tych rozmów nie możesz przegapić. Zobacz .

    Koronawirus. To musisz wiedzieć.

    Wiadomości, rozmowy, wsparcie Dołącz.

reklama

Nowe forum co i jak ?

J@god@

IV-V 2005, X 2009
Członek załogi
Dołączył(a)
30 Październik 2005
Postów
29 970
Rozwiązania
1
jak w opcjach ustawisz prostu edytor to znowu zamiast obrazka plus zdjęcia będziesz widziałą adresy wtedy usun adres zdjęcia i wklej i dołącz nowe zdjęcie (poniżej okienka podpisu jest wybieranie zdjęcia), zapisz zmiany a potem przejdź sobie z powrotem na zaawansowany edytor
 
reklama

naja

Fan(ka)
Dołączył(a)
11 Maj 2005
Postów
8 779
Rozwiązania
0
dziekuje!!! :happy: juppii!! nigdy by mi sie nie udalo bez pomocy!! Jagoda, dziekuje!
 

Ewa-Krystyna

Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
Dołączył(a)
15 Wrzesień 2006
Postów
2 523
Miasto
Toronto
Rozwiązania
0
J@god@ pomoz mi w wklejeniu ( to sie chyba nazywa suwaczek) tego co odmierza cykl z Lolypie. kombinuje juz kilka godzin i nic mi nie wychodzi, a bym chciala go tez miec. bardzo mi sie one podobaja. juz sobie go wykreowalam i teraz musze wpisac w forum i nie bardzo wiem jak. z gory dziekuje.
 

J@god@

IV-V 2005, X 2009
Członek załogi
Dołączył(a)
30 Październik 2005
Postów
29 970
Rozwiązania
1
Ewa-Krystyna w lilypie musisz skopiować to co jest w ramce 2
PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode następnie
na forum w Panelu użytkownika, Edytuj podpis,
w ramce Edytuj podpis wklejasz ten adres.
Potem tylko na samym dole zapisz zmiany i powinno działać :-).
Sprawdziłam nawet jak się ma ustawiony zaawansowany edytor i się wklei tekst do ramki edytuj podpis to po zapisaniu zmian wszystko działa a w ramce zamiast adresu pokazuje wygląd suwaczka.
Na dowód mój drugi suwaczek :happy:.
 

naja

Fan(ka)
Dołączył(a)
11 Maj 2005
Postów
8 779
Rozwiązania
0
ba, a jak sie teraz wkleja zdjecia...? zawsze korzystalam ze strony z zaba, kopiowalam direct link to image, dodawalam nawiasy i bylo po sprawie. a teraz ta wersja sie nie sprawdza!

po paru chwilach - rozgryzlam! zlikwidowalam spacje, ktora wczesniej znikala mi automatycznie, a teraz pojawia sie za skopiowanym linkiem, a przed nawiasem, nie zauwazalam jej. jakos poszlo.. czlek sie jednak ciagle uczy ;)
 

J@god@

IV-V 2005, X 2009
Członek załogi
Dołączył(a)
30 Październik 2005
Postów
29 970
Rozwiązania
1
w edytorze zaawansowanym u góry jest ikonka wstaw obrazek, jak się na nią kliknie wyskakuje okno w które trzeba wpisać adres np. z żaby direct link to image, fajne jest bo działa to jak w wordzie i od razu widać jak będzie wyglądał post po wysłaniu (od razu widać obrazek i można go przemieszczać :-))
 

Ewa-Krystyna

Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
Dołączył(a)
15 Wrzesień 2006
Postów
2 523
Miasto
Toronto
Rozwiązania
0
J@god@,
ja tak caly czas robilam i robie i nic mi sie nie chce wkleic. mowi mi Invalid File.
w ktorej ramce wklejasz adres? bo ja wklejalam w tej z zapoczatkowanym adresem i nic mi nie wychodzi?! jest to co najmniej frustrujace.......
dzieki za cierpliwosc w wyjasnianiu mi... nie wiem co robie zle.
pa
 

J@god@

IV-V 2005, X 2009
Członek załogi
Dołączył(a)
30 Październik 2005
Postów
29 970
Rozwiązania
1
W Panelu użytkownika w zakładce edytuj podpis mam 3 ramki (na różowym tle białe litery):
Podgląd
Edytuj podpis
Zdjęcie w podpisie

Adres wklejam do ramki w akapicie "Edytuj podpis", mam tam tylko jedną ramkę, przy zaawansowanym edytorze mam taki sam widok jak przy pisaniu postu, jak miałam ustawiony edytor prosty była po prostu zwykła ramka.
 

Ewa-Krystyna

Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
Dołączył(a)
15 Wrzesień 2006
Postów
2 523
Miasto
Toronto
Rozwiązania
0
J@god@,
ja ci napisze tutaj wszystko po kolei co robie:
klikam na panel uzytkownika i potem w "ustawienia i opcje" klikam na "edytuj podpis" nastepnie wyswietlaja mi sie dwie rozowe ramki: "edytuj podpis" ,w ktorym to jest cos a la world i nie moge uzyc wklej bo mi sie nie pokazuje jak klikam na prawa strone myszki; a druga ramka to "zdjecie w podpisie" z dwoma podramkami : wprowadz adres obrazka i wyslij obrazek z komputera; no i na samym dole jest zapisz podpis i podglad zmian.
wiec powiedz mi co robie zle?
 
reklama

J@god@

IV-V 2005, X 2009
Członek załogi
Dołączył(a)
30 Październik 2005
Postów
29 970
Rozwiązania
1
Ja jestem w stanie wkleić w tym czymś ala word,
Jak się nie daje to może spróbuj zmienić najpierw edytor:
Edycja opcji, na samym dole są pozostałe opcje jak wybierzesz
Podstawowy edytor zamiast zaawansowanego to w okienku edycji podpisu zamiast czegoś ala word powinnaś mieć zwykłą ramkę do wklejenia BBCodu.
 
Do góry