reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nowe pampersy ze streczowymi boczkami

Co sądzicie na ich temat

• Wszystkich głosujących
    81
reklama
Niech mnie ktoś oświeci, jak wyglądają te nowe Pampersy- które tak chwalicie. Te które ja mam (rozm.3) ciągle przeciekają i to z każdej strony :mad: Jestem już poważnie wnerwiona i szykuję się, żeby do nich napisać :mad:. Dodam jeszcze, że rozm.1 i 2 były O.K., ale te są od nich inne... :(

takiego maila dostałam og pampersa

Szanowna Pani,

Dziekujemy za skontaktowanie sie z nami w sprawie pieluszek Pampers ze streczowymi bokami.

Chcielibysmy Pania poinformowac, iz pieluszki Pampers z nowymi elastycznymi bokami od wrzesnia beda dostepne w regularnej sprzedazy w oznakowanych opakowaniach. Nowe pieluszki dostepne beda w rozmiarach maxi plus, junior oraz extra large, czyli w rozmiarach, w ktorych dynamika ruchow dziecka i potrzeba elastycznosci bokow jest najwazniejsza.

Jeszcze raz dziekujemy za skontaktowanie sie z nami.

Pozdrawiamy

Dzial Konsumencki

zuzia1 moje pampersy też były do kitu :p napisałam do nich,wysłałam resztę tych felernych pampersów i odesłali mi dwie paczki pampersów (innych ;) ) i paczkę chusteczek nawilżających :)

Karolinna, a czy te inne Pampersy były lepsze, czy musiałaś się męczyć ;) jeszcze z dwoma paczkami, żeby zużyć?

Dziewczyny, po czym te nowe pampersy poznać? Wczoraj myślałam, że je znalazłam, kupiłam... ale one nic streczowego nie mają. Tam miały być rzepy streczowe ???? Na opakowaniu z przodu jest rysuneczek, z którego wynika, że mają ulepszony wkład chłonny, a na boku paczki mały rysuneczek, na którym na rzepach są strzałki sugerujące, że są elastyczne. Ale nie są! O co chodzi? Wkleję zdjęcia, mam nadzieję że będzie widać o czym piszę.

Załączniki

• DSCN0923.JPG
    DSCN0923.JPG
    38,5 KB · Wyświetleń: 121
  • DSCN0925.JPG
    DSCN0925.JPG
    26,4 KB · Wyświetleń: 120
  • DSCN0929.JPG
    DSCN0929.JPG
    24,2 KB · Wyświetleń: 122
Ja też jestem bardzo zadowolona z tych nowych pampersów. Są poprostu super!!! Już wcześniej zagłosowałam ale teraz daję swoją opinię.
Co najważniejsze luźniejsza qpa nam się nie wylewa!!! Ja w tych starych pampkach.
Są fajniutkie.

Kasiu Kucińska,
jsorbek pisze:
Nowe pieluszki dostepne beda w rozmiarach maxi plus, junior oraz extra large, czyli w rozmiarach, w ktorych dynamika ruchow dziecka i potrzeba elastycznosci bokow jest najwazniejsza.
a czy pampersy numer 3 do tych romiarów należą??
Wydaje mi się, że nie.

reklama
słowiczku niestety nie dopiero 4 + :(

Kasiu Kucińska
nie widac na zewnatrz w ogóle różnicy trzeba zaglądać i podpatrzeć nowe sa bardziej kolorowe a z boku jest kartka po jednej stronie od wrzesnia będą dostepne w oznakowanych opakowaniach

Do góry