reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nowinki z porodówek i gratulacje :)

reklama
Magdalenka przyszła na świat 09.01.2010 o godz 19.45 poród SN
waga 3300 i 59cm
.:-D
Gratuluję pozostałym rozpakowanym.

Wiadomości od Anusia8309:

z godz. 21:04:
"O godz. 19:51 urodziłam Natalkę. Waży 3580 i ma 56cm. Dostałam ZZO, ale nie podziałało. Była jazda na maksa. Do teraz boli mnie gardło. Jak wyjdę to napiszę więcej na BB. Dzięki, że trzymałyście kciuki :-)"

Wiadomość od Kai godz.9.37
Tymek ma 3100g i 54 cm, urodził się o 8.45. Czekam na niego, ale jeszcze ciut, bo nogi nie wierzgają. Pozdrawiam.

Dziewczyny wielkie gratulacje :-):-):-)

WIADOMOŚ Z INNEGO WĄTKU OD KICI!!!
O 18:10 na swiat przyszla malutka dziewczynka ;)))) ma 55cm i waży 3190 g.

A to tresc smska
Mialam skurcze od rana ale słabe, o 14:00 zaczely sie mocniejsze. O 16 przyjechalam do szpitala na to umówione ktg a po 18:00 urodzilam!!!! Dostalam znieczulenie ale nawet nie zdązylo zadzialac. Porod expres!!!!!
GRATULACJE DLA WSZYSTKICH NOWYCH MAMUSIEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

78e448b05647a894.jpg

reklama
Do góry