reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

Moja to już po pół słoiczka wchłania marchewki lub jabłuszka... :-)

Witaminkę d3 daję po jednej kropli dziennie. Pediatra powiedziała że jak będą słoneczne dni to żeby dawac jedną co drugi dzień

reklama
Czyli dobrze zdecydowalam o tej witaminie D3:) Ciesze sie:)

Paula ja tez daje pol sloiczka zupek i deserkow. I marcel tak ladnie je jje ze nie moge sie doczekac az mu zaly dam, ale troszke jeszcze poczekam, niech mu sie zoladeczek przyzwyczai. Szkoda ze mleka tak nie chce jesc:-:)-(

A tak apropos zupek. Marcel zrobil dzisiaj 4 kupy:szok::szok: Z czego dwie ostatnie to wygladaly zupelnie jak zupka ktpra go dzis nakarmilam. Zupelnie tak jakby jej wogole nie przetrawil. Myslicie ze to normalne??

A czy wy dziewczyny dajecie wit D3 swoim maluszkom??
Sylwia ja daje witamine D 6 kropli dziennie, no i Cebion:tak:

A u nas dzisiaj były jabuszka ze słodka marchewką... nie powiem żeby była jakas furrora, choć w porównaniu z jabłka i słoneczke brzoskwinie, które były mega kwaśne i wypluwane z buzi, tak marcheweczka juz z buzi nie wypadała:-D no i jakos tak dziwnie sie Darii bo tym deserku chumorek poprawił, bo przed nim miała wścieklizne:-D

Sylwia ta kupa to normalne. Ja też się przeraziłam jak zobaczyłam pomarańczową kupę :-D Zadzwoniłam do mamy która odchowała 3 córy i powiedziała że taki młody żołądeczek jeszcze tego do końca nie przetrawi. Więc spokojna głowa...

U nas wczoraj jabłuszko z marchewką jak u Agatki. Julka opchnęła pół słoika w dwie minuty tak jej smakowało... :-D:-D:-D

Dziewczyny polecam Wam " Jabłko z delikatnym bananem" Bobovity....jest pyszne!!!!:-):-):-). Strasznie smakowało mojemu maluchowi:-D:-D:-D:-D:-D

to jest ulubione danie mojej Madzi :-) wogole zauwazylam ze najchetniej zjada wszystkie kombinacje bananowe :tak: ma to po rodzicach bo i ja i przemo uwielbiamy banany ;-)

Zrobiliśmy dzisiaj kolejny krok żywieniowy do przodu:-)
Młody zaczął wcinać kaszkę z kubeczka niekapka Aventu ;-) Idzie Mu rewelacyjnie, tylko, że kubeczek ma jeden mankament, ma tylko 200ml pojemności i co chwilę muszę kaszkę dorabiać;-)
Kilka dni temu dałam Oliśkowi na obiadek kurczaczka z marcheweczką Cow&Gate (to taka ichniejsza firma), ale Mu nie podpasił, jak narazie chłopak woli odżywiać się na słodko ;-)Cały czas mógłby wcinać pudding czekoladowy Heinz'a;-)

reklama
Do góry