reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

A u nas wczoraj i dzisiaj buraczki. Młody wcinał ciągle się chichrając. Smakowało mu niesamowicie:tak::tak::tak::tak::tak: A co do mięska to ja też czekam do piątego miesiąca:tak::tak::tak:

reklama
dziewczynki u nas buraczki nie podeszly za pierwszym razem za kilka dni pewnie jeszcze raz sprobuje, ja tez sama gotuje juz i calkiem dobrze nam to idzie tyle ze my juz mieskujemy najbardziej Zakiemu smakuje indyczek, cielecinke tez zje,

jutrzenka ja tez na poczatku kupilam kilka zupek, ale na przyklad po tej z jagniecina byla awaria brzuszka :szok::szok::szok: najlepiej smakowaly z kurczakiem i sliwkowym puree

Weroniczka buraczki!!! To ładna kupkę będziecie mieli :-D:-D:-D

A my wczoraj spróbowaliśmy brokułów Gerbera, myślałam, że będzie wielka lipa, bo dla mnie paskudne, a tu .... niespodzianka ... Wiktor zjadł cały słoiczek (80ml) :szok:.
No i miałyście rację z zupkami ... coraz lepiej nam idzie, tyle, ze książę woli te rzadkie, bo mu się mielić języczkiem nie chce:laugh2:

Monia to super ze maly chce jesc zupki. Jesli chodzi o brokuly to ja nie kupuje bo mi kolor jakos nie lezy tak samo jak danie ze szpinakiem :no::no:. A nawet nie chce probowac :-D:-D

u nas po tym szpinaku mega zatwardzenie...chociaz zauwazylam ze twarde kupy pablo robi po daniach w ktorym są ziemniaki:tak:wiec zostały odstawione

ale ku mojemu zdziwieniu Paweł bardzo dobrze toleruje dania z mieskiem:tak:choć jeszcze do jutra mamy przerwe i podaje tylko mleko, no ale jutro na szczepieniu pogadam z lekarzem i pewnie znow urozmaicimy diete:tak:

A ja też sama gotuję:tak::-) I aż się sama sobie dziwię bo ja raczej z tych leniuszkowatych jestem;-):-p
Nowościami niestety się narazie nie chwalę ze względu na te ostatnie wysypki. Muszę się wsztrzymac do czasu aż nie zostanie nic:no:

Ja szpinaku osobiście nie cierpię, więc nawet nie próbowałam tego wcisnąć dziecku, ale brokuły lubię i choć kolor mają nieciekawy i smak dla mnie też, to maluszkowi smakowały ... i żadnych ubocznych efektów nie ma ... póki co:baffled:.
A jeśli chodzi o gotowanie, to i nam lekarka powiedziała, że przy tej porze roku lepiej gotowe dawać, ale jak się skończą te wszystkie sypane nowalijki, to ... przypuszczam, że babcia, siedząc z Wiktorkiem w domu przygotuje mu różne pyszności domowej roboty:happy:

reklama
Do góry