reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

u nas śniadanie ok 9-ej potem obiad ok 15-ej i kolacja ok 19-ej.
w między czasie przekąski.(owoce świeże,suszone,chrupki,biszkopty,paluszki,płatki kukurydziane na sucho,ciasteczka,serek,)
no i oczywiście ciągle kubek z piciem-musi być przy Kubie.

u nas te 3 posiłki zawsze w foteliku-no chyba że jesteśmy na wyjeżdzie to wtedy nie zabieram i Kuba je normalnie przy stole albo w biegu.:tak:

przekąski też w biegu :-):tak:

reklama
Aga u nas pomidory i ogorki sa na TAK ;-)

a na tapecie u nas borowka amerykanska :tak::tak:. Codziennie idziemy za dom bo tam mamy i kuba je prosto z krzaka, w calosci je pochlania i am am wola :-D:-D.

kalaga u nas tez surowe są beee ewentualnie kiszone lub małosolne ogórki pomidor nie sałata nie ogórek zwykły rzodkiewka tez nie a gotowane też je wszystkie

Wczoraj nowością w brzuchu Filipa były sajgonki, hehehe.
Nie chciał odpuścić jak jadłam to dałam mu spróbować. Smakowały mu jak nie wiem, heheh

A dziś zajadał się naleśnikami z jabłkami i cynamonem.

Ostatnia edycja:
moje dziecko tez uwielbia chinske zarcie a nalesniki to tatus jej smazy wiec kochaa ogolnie to zjadla by wszystko tylko zeby to bylo z naszego widelca...

jutrzenka kiedyś próbowałam podać ale chyba nie bardzo o ile pamiętam :sorry: może czas spróbować znowu...
na jogurty to zwracam uwagę odkąd na puszystym bakusiu przeczytałam informację, że jest dla dzieci powyżej 3 roku życia :confused: nie wiem co on takiego ma w składzie :confused: może za duża ilość witamin? ale kinia i tak nie zje całego kubka

poza tym u nas młoda wcina surową marchew i pokrojone jabłka i gruszki - pomału ale dziamie ;-) w końcu :-p

Jutrzenka- monte generalnie jest dla mnie:-p, ale jak jem to daje Oliwierkowi do dziobka tez troche i bardzo mu smakuje.....:tak::tak::tak: Potem Oliwier puste opakowanie jeszcze pol godziny wylizuje.....:sorry2:

reklama
Do góry