reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

no tak nasza przygoda z granatem skończyła się tak jak przypuszczałam...
był wielki krzyk!!! i ucieczka....

ale udało mi sie go namówić na sok z granatu....ścisnęłam połówkę i wyleciało go nawet sporo-wlałam do kubeczka i przez słomkę wyciągnął-dobre i to!!!!

a..i nasz nie był aż tak słodki...pestki trochę goryczkowate :tak::-p

Kata-a jak Kinia??? zasmakowało jej???

reklama
dzisiaj schrupała sporo jabłka :-)
zobaczyła, że ja jem, opowiedziałam jej, że jabłuszko chrupie a jak się gryzie to leci pyszny soczek :-D
i tak malutkimi kęsami zjadła sporą część i sama wołała jeszcze! :tak:

a u nas granat pobił wszystkie owoce...
dzis pablo wszamał dwa i był ryk bo chciał jeszcze i musze wam powiedziec ze byly słodkie jak nie wiem...

wygladały tak jaby byly czerwono/pomaranczowo/zółte i byly twarde, ale to dlatego ze kupilam je juz jakis tydzien temu i tak lezały i chyba ta skóra z zewn ątrz sie wysuszyła, ale jak go przekroiłam to miodzio, cały czerwony i mnóstwo soku!!!!

poza tym to moj syn zakochal sie w soku pomidorowym i wypija go calkiem sporo...tyle ze daje mu taki wlasnej roboty, tych kupowanych jeszcze nie dawalismy:tak:

a u nas nowościa był baton kinder mleczna kanapka, kuba szamał i sie cieszyl :-D:-D. Normalnie nie daje mu slodyczy ale raz zaszalałam. Bede mu to kupować czasami, niech ma dzień dziecka :-D:-D

u nas też kinder jaja-musiałam pudełko poszukać żeby te jego niespodzianki pochować :tak:

a u nas nowością są daktyle -zjada,choć za bardzo mu nie podchodzą-muszę tą skórkę zdejmować.
żeby posmakował nabrałam go że to żelek :-D:tak:

reklama
u nas na tapecie mandarynki, kuba potrafi zjesc 4 na raz.
A jak dajecie swoim maluszom?? obieracie z tej blonki, kurde ja staram sie obrac ale nie z kazdej dobrze mozna zerwac, ila mu dawalam takie w calosci czastki ale raz jadl a raz mial odruch wymiotny bo nie mogl pogryzc

Do góry