reklama
u nas wszystko wporzadku
ja milo wspominam ząbkowanie Lilki, obyło sie bez placzu, w zasadzie przeszło bezobjawowo, ale jej bardzo pozno wychodziły zabki, na roczek nie miala jeszcze ani jednego
ja mam zcharatane gardlo, niby mnie nie boli ale drapie, dzis obudzilam sie z glosem jak stary menel
ja milo wspominam ząbkowanie Lilki, obyło sie bez placzu, w zasadzie przeszło bezobjawowo, ale jej bardzo pozno wychodziły zabki, na roczek nie miala jeszcze ani jednego
ja mam zcharatane gardlo, niby mnie nie boli ale drapie, dzis obudzilam sie z glosem jak stary menel

U mnie mały nie chce coś mi mleka pic,może to przez ząbkowanie.Skąd jestes dokładniej?Widzę tez po suwaczku ,ze sie odchudzamy???Jakaś dietka?U mnie ćwiczę z Ewą Chodakowską
:-)Fajnie,że juz lepiej ze zdrowiem.U mnie męża grypa dopadła niestety i izoluje go od małego,żeby sie nie zaraził;-)

Witajcie dziewczyny:-)
Przepraszam za dłuższą nieobecność ale wyrobić się nie mogę by napisać coś na swoim forum i jeszcze tu, bo zazwyczaj syn już się uwagi mojej domaga jak jednego posta napisze.. Teraz na szczęście zajęty zabawą. U nas dobrze mały rośnie pięknie waży już 8,7 kg i długi na 73 cm. Powoli się rwie do siedzenia. Coraz większy problem stanowią zębole których jeszcze się niedopatrzylismy ale wyraznie u góry widać nabrzmiałe dziasełka
Nati- mój też chyba przez ząbkowanie mało je...dziś zjadł 300 ml i ok. 50 ml zupki a deserków nie lubi jak zje 2-3 łyżeczki to już sukces.. Zagłosowałam na Adrianka ;-) Śliczny chłopiec:-) A jak tam Wasz przyjazd do PL? nadal aktualny? Ja tez ćwicze z Chodakowską :-)
Krewetka- ja cos czuje że u nas tak lajtowo z zębami nie będzie..Artur już ma nerwa
lece do małego bo szału dostaje
miłego wieczoru:-) Postaram sie byc tu częściej;-)
Przepraszam za dłuższą nieobecność ale wyrobić się nie mogę by napisać coś na swoim forum i jeszcze tu, bo zazwyczaj syn już się uwagi mojej domaga jak jednego posta napisze.. Teraz na szczęście zajęty zabawą. U nas dobrze mały rośnie pięknie waży już 8,7 kg i długi na 73 cm. Powoli się rwie do siedzenia. Coraz większy problem stanowią zębole których jeszcze się niedopatrzylismy ale wyraznie u góry widać nabrzmiałe dziasełka
Nati- mój też chyba przez ząbkowanie mało je...dziś zjadł 300 ml i ok. 50 ml zupki a deserków nie lubi jak zje 2-3 łyżeczki to już sukces.. Zagłosowałam na Adrianka ;-) Śliczny chłopiec:-) A jak tam Wasz przyjazd do PL? nadal aktualny? Ja tez ćwicze z Chodakowską :-)
Krewetka- ja cos czuje że u nas tak lajtowo z zębami nie będzie..Artur już ma nerwa
lece do małego bo szału dostaje

Czesc dziewczyny.U nas duże postepy.Maluszek już sam sobie siedzi
.Coraz to mądrzejszy się robi.Narazie odpuka jesteśmy zdrowi.Wczoraj tylko mnie starsznie głowa bolała.Przed chwilką wróciliśmy ze spaceru.Pogoda w mairę więc trzeba korzystac:-)Mały je tylko w nocy mleczko 180 ml,a przez dzień to nie chce pić mleka.Na sniadanie dostaje jogurcik,obiadek zupka,deserek i kaszka Bobovita na kolację.
krewetka Widzę po suwaczku,że do 3 latek coraz bliżej
Mały chodzi do przeczkola lub żłobka?
Mafu889 wpadaj częsciej
A długo ćwiczysz już z Ewa???Jakie programy robisz?Jak efekty?
Pozdrawiam i miłego dnia

krewetka Widzę po suwaczku,że do 3 latek coraz bliżej
Mafu889 wpadaj częsciej
Pozdrawiam i miłego dnia

reklama