Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale leżałam w szpitalu z dziewczyną która strasznie kopciła i pamiętam to jak dziś czerwone foxy ,nawet w szpitalu nie mogła przestać co chwilkę latała to na dwór ,albo do wc kopcić ,a nie dosyć że przenosiła to urodziła zdrową dużą córcie ,teraz czasami ją widuje bo mieszka na osiedlu moich rodziców i jej córcia jest wspaniała ,mądra spokojna dziewczynka więc u niej na szczęście palenie nie wpłynęło negatywnie na malutką ,znam też dziewczynę która ma 2 dzieci w pierwszej ciąży nie paliła ani przed ani w trakcie urodziła w terminie synka maluszka ważył coś ponad 2500g dokładnie nie pamiętam ile ,później stresy,nerwy i zaczęła kopcić i to sporo ,zaszła w ciąże i nie mogła rzucić całą paliła ,urodziła drugiego synka też w terminie ale mały ważył prawie 4kg i oczywiście był zdrowy
ja przed tą ciążą też paliłam ,jednak znowu wstręt z czego się cieszę mówię że mój organizm mądry wie co dobre dla dziecka i nie da go truć
to była 17, a ja od poprzedniego wieczora nic w gębie nie miałąm, jeszcze mi wodę limitowali w razie cc. Myślałam, że go utłukę.