reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Oj malaga wszpolczuje, ja to jak wymiotuje to rozklada mnie na lopatki wiec wiem jak musisz sie czuc.Nie jedz nic ciezkiego dzisiaj a jak nie przejdzie to do lekarza zmykaj po l4 i odpoczniesz sobie.:tak: :tak:
Proponuje na obiadek zupke na wodzie taka bez mieska i bez duzej ilosci przypraw zeby zoladek zalagodzic.I paluszki mozesz przegryzac w miedzy czsie tylko te bez soli ,albo krakersy ale nie serowe:tak: :tak:

reklama
Martencja trzymam wszytkie kciuki za Ciebie i dzidziuche!!!:tak: :tak: :tak:

JustinMyMind rozkoszne sa te kopniaczki chyba karz da z nas je uwielbia.
Ja to jakos tak teraz zadko je czuje, bardziej wyczuwam jakos zaby i to takie glosne w brzuchu. jakby mi tam fasolka plywala.Nie wiem o co chodzi nie che sie mojej dzidiz czy jak?

Wczoraj juz zaczal chwile baraszkowac tak porzadnie tak jak wczesniej to robil. A dzisiaj juz znowu spokojny tylko zaby glosne.A moze plywak tak rosnie po tacie i mamie. rybka i wodnik uwielbiajacy wode:laugh2: :laugh2: :laugh2:

Moje maleństwo przed chwila tak sie rozfikalo, ze az sama jestem w szoku...az mi łzy szczęscie staneły do oczu....takie to cudne uczucie :tak:
Najpierw mnie łaskatało tak fajnie na środku a potem mi kilka razy nózkami przywaliło :laugh2:

Kocham ten mój skarb :cool2: ;-) :-p

Maly moj dzisiaj w nocy dal mi ostro poplali.Nie ze te kopniaki byly takie silne ze spac nie moglam,tylko obral sobie jako cel moj pecherz i chyba z 10 raz w wc bylam:tak: :tak: smieszne uczucie:tak: :tak: w nocy baraszkowal a teraz spi w najlepsze lobuziak jeden:tak: :tak: :tak:

moje malenstwo ma coraz bardziej okreslone godziny aktywnosci :happy:
czesto oklada mi lewy bok jak na nim spie, bo tam ma wlasnie nóżki :laugh2:

Mój synuś (jak to brzmi :-D ) najczęściej kopie wieczorem i nad ranem, zwłaszcza, jak się na wznak położę :tak: I dziś podczas usg fajnie kopał :-D :-D A mnie aż łezki poleciały, jak mi doktor powiedział, że zdrowe, wszystko w porządku i do tego z jajeczkami :-D

reklama
Malaga GARTULUJE SYNUSIA!!!!!
OJ ja tez nie moglam sie przyzwyczaic do tej mysli moj synus, tez mi to dziwinnie brzmialo. Ale powtarzam sobie i wszytkim w kolo to jak najczesciej i juz mi sie podoba.:-) :-) :-)
Ale najbardziej sie ciesze ,ze towj synus tez zdrowy :tak: :tak: :tak:

Do góry