reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
Agutek zamówiłam tego Atlantica Baby Design szaro - pomarańczowego (mąż chciał niebiesko - niebieskiego ale w końcu mi uległ ;)). W tym sklepie jest taka opcja, że zamawiam teraz, wpłacam zaliczkę a odbieram kiedy będę potrzebowała. Powiedziałam im, że w końcu lutego. W przypadku gdyby nie daj Boże coś się porobiło i wózek przestał być potrzebny (oby tak się nikomu nie stało!!!) to oddadzą mi zaliczkę.
W tym sklepie kupię też pewnie łóżeczko, pościel, przewijak, fotelik i może jeszcze jakieś drobiazgi i będę mieć kartę rabatową na 5% a może przy takim "hurtowym" zakupie wynegocjuję więcej...

Aaaa i widziałam tam tą pościel, która Ci sie podoba. Producentem jest włoska firma FERETTI i oni robią też kołderki i poduszki z wypełnieniem z jakichś włókien kukurydzianych. Tanie to nie jest (ok. 100zł) ale można prać i nic się z tym nie dzieje. Nawet na ich stronach są ceny. Chyba zainwestuję w taką pościel. A ile kosztowały te poszewki, których zdjecia wklejałaś??

na allegro komplet 5-czesciowy kosztuje 199zl - ochraniacz, poszewka na poduszke, poszewka na koldre, poduszka i koldra...
komplet 3-czesciowy - czyli ochraniacz i poszewki na poduszke i koldre sa za 129zl :happy:
ja niestety jeszcze nigdzie w sklepie tego nie widzialam, wiec pewnie przez allegro kupie...

dobra uciekam, maz wreszcie wrocil z pracy :-)
papa!

Już znalazłam ceny pościeli na stronach producenta...tanie nie są :(....

Agutek a jak chcesz obejrzeć na żywo to jest lista sklepów z Wawy, które ją sprzedają (bo Ty chyba z Wawy lub okolicy jesteś, chyba, że mi się coś pokręciło...)

dobrze ze mamy celibacik bo dopiero mezus by sie ze mnie usmial:-D :-D :-D
U nas Miloku też celibacik i to odkąd pojawił mi sie krwiak czyli od ósmego tygodnia ciąży do końca ciąży :szok: Na początku mój mężuś mówił:to nic... A teraz biedak czasem szaleje jak tylko mnie dotknie ;-) Dobrze jednak, że są jeszcze inne formy przytulanek ;-) :-D
mrs_szaya- ja też planuję L4 od 01.01. ale jak tylko lekarz powie, ze mam iść wcześniej to grzecznie go posłucham :tak:

na allegro komplet 5-czesciowy kosztuje 199zl - ochraniacz, poszewka na poduszke, poszewka na koldre, poduszka i koldra...
komplet 3-czesciowy - czyli ochraniacz i poszewki na poduszke i koldre sa za 129zl :happy:
ja niestety jeszcze nigdzie w sklepie tego nie widzialam, wiec pewnie przez allegro kupie...

A ja na allegro też oglądałm i widziałam 10-częściowe za 195 zł,a 6-cio częściowe 95 zł- poszewka na poduszke i kołderkę + wypełnienie+ ochraniacz+falbanka lub przybornik

dziewczyny od dwóch dni mam dziwne bóle w dole brzucha ale dzieje się tak tylko przy chodzeniu tylko takim dłuższym np. na spacerze:confused: dzwoniłam do gina ale powiedziała że jak będzie tak dłużej to położy mnie na 3 dni do szpitala:szok: :szok: :szok: na obserwacje:baffled: :baffled: :baffled: tylko ciekawe chyba będe spacerować po korytarzu w tą i z powrotem:confused: :confused: :confused:

druga moja dolegliwość przydażyła się o 4 w nocy obudził mnie silny skurcz w łydce:szok: tak mnie bolało:wściekła/y: że aż obudziłam męża żeby mi wymasował łydeczkę:laugh2:

Ja tez miala wczoraj bol brzucha ,ale nie po chodzeniu tylko raczej rozciaganie sie wszystkiego w srodku.kurcze czy to was tez tak boli :confused:

Mnie to bolala jak cholera, ale 2 dni rozciagania i spokoj na nastepne pare dni,i znowu powturak z rozrywki:baffled: :baffled:

reklama
Do góry