reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Dobrze jej tak:laugh2::laugh2:;-)
może Twój synuś nie lubi być podglądany, :-D
Moja Maleńka skolei nie lubi jak np wołam tatusia żeby poczuł jak ona kopie, wtedy nagle przestaje, wstydzi sie czy jak?:happy2::laugh2:

reklama
Ja tez zemdlalam, juz drugi raz. Wyladowalam w szpitalu, ale wszystko bylo ok wiec wyszlam na wlasna prosbe. Wieczorkiem juz bylam w domu. Dzis pierwszy dzien zwolnienia a ja nie moge spac. To dopiero przewrotnosc.;-)

JustineMyMind - to bardzo czesty proceder, jak sie wola tate to dziecko grzeczne jak aniolek ;-)

Ja zauwazylam juz, ze moje dziecko ma zawsze kilka dni bardzo aktywnych, po ktorych zawsze nastepuje kilka dni spokojnych...i potem znowu powtorka. :happy:

Ja też zawsze pamietam swoje sny, wcześniej nie zawsze pamietałam
i też wszystkie są raczej absurdalne, ostatnio śniło mi sie że stałam na peronie z moją siostrą i moim lubym, nadjechał pociąg osobowy do Poznania <tylko że wyglądał jak platforma:szok:> a ja wrzuciłam na tą platformę moją torebkę i pociąg odjechał, potem płakałam że w torebce miałam komórke:shocked2: , czasami śni mi sie że już nie jestem w ciąży albo że nigdy nie byłam, ale tych snów nie lubie:baffled::baffled:
Wiec może to normalne że my - przyszłe mamy ,mamy takie dziwne sny
ciekawe co by na to powiedział Freud:laugh2::laugh2:

Mi sie dzisiaj snil pociag...z Poznania :laugh2:
tylko, ze przez remont dworca zamiast normalnego pociagu popodstawiali takie pojedyncze wagony, w ktorych jednoczesnie siedzial maszynista...one byly takie "remontowe" i byl taki tlok, ze nie moglam sie do zadnego dostac, nikt nie chcial mi ustapic miejsca siedzacego, a ja mialam ostatnie 30zl w portfelu na bilet i nie wiedzialam co zrobic..kazdy kolejny pojazd byl zaladowany, a ja chcialam wrocic tak bardzo do domu, bo zblizal sie wieczor :baffled:

A ja miałam dziś pierwszą noc gdzie sie budzilam i długo nie spałam choć mogłam przecież bo u mnie w pracy przysługuje mi caly dzień wolny na badania i nie musiałam sie rano zrywac do pracy.Ale pewnie dlatego, że dziś wizyta i już myśle co będzie...
Anija ciesze się, ze już wyszłaś ze szpitala.Odpoczywaj teraz sobie i dbaj o siebie.Bedzie dobrze!!!!!!

Ja tez zemdlalam, juz drugi raz. Wyladowalam w szpitalu, ale wszystko bylo ok wiec wyszlam na wlasna prosbe. Wieczorkiem juz bylam w domu. Dzis pierwszy dzien zwolnienia a ja nie moge spac. To dopiero przewrotnosc.;-)
Anija to dobrze ze wszystko w porzadku .
Widzisz jak to jest , jak mozesz to nie mozesz:-D :-D :-D :-D

JA spalam dzisaj jak susel,z malymi przerwami ,ale te jestem w stanie strawic:tak:

Wiem wiem , ja tez za kazdym razem jak mdlalam i ladowalam w szpitalu to po calodziennym przebadaniu wychodzialm na wlasna prosbe.zawsze jakos lepiej u siebie:tak:

z tego co zdazylam sie zorientowac to okazuje sie, ze mamy w Polsce pare specyficznych produktow, ktore u nas sa powszechnie znane i ogolnie dostepne, a za granica strasznie ciezko je dostac lub w ogole ich nie znaja :baffled:

a maja w UK nasza wspaniala kapuste kiszona i ogorki kiszone??
mowie tu o typowo angielskich sklepach :happy:

reklama
anija z omdleniami nie ma zartow
uwazaj na siebie i odpoczywaj w domciu
ani nie mysl przez ulamek sekundy o pracy - szczegolnie, ze spedzasz w niej po 12h dziennie

wykorzystaj ten czas dla siebie i malenstwa :happy:

Do góry