reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Cos ty agutek, nie maja tutaj takich rzeczy.Tylko i wlacznie w polskich sklepach.
Oni maja ogorki korniszone ,ale to od naszych tez duzo odbiega , u nich poprostu to jest sam ocet bleee:baffled:

reklama
Cos ty agutek, nie maja tutaj takich rzeczy.Tylko i wlacznie w polskich sklepach.
Oni maja ogorki korniszone ,ale to od naszych tez duzo odbiega , u nich poprostu to jest sam ocet bleee:baffled:

dokładnie
kupiłam to swinstwo ostatnio, bo robiłam sałatke jarzynową
a fe !!
ocet a nie ogórki :no:

A to w tym watku bylo!:tak: Wiec mel bylas na silowni?

JA bylam wczoraj na basenie i dawalam znowu czadu,ale pani mnie troche zasmucila,bo poimformowala mnie ze na caly grudzien odkladaja zajecia.
ide jeszcze w srode i potem dopiero w styczniu:zawstydzona/y: :no: :szok: :wściekła/y: .
Nie dobrze.pomyslalm sobie ze pujde na aerobik jakis dla poczatkujacych czy dla starszych pan, ale one tez przeiz grudzien nie dzialaja.

Slabo to widze zebym sie zmobilizowala sama w domu:dry: :dry: :nerd: :nerd:

ej miloku nie smuc sie az tak ;-)
w grudniu pewnie pochlona cie swiateczne przygotowania
potem zleci szybko i za chwile bedziesz juz cwiczyc po porodzie :-p

swoja droga to nie moge sobie siebie wyobrazic juz bez brzucha :laugh2:
jak ja kiedys moglam go nie miec?? :szok: :-D

Mnie wlasnie martwi agutku to ze bede sie nudzila strasznie. sama tu bede, maz w pracy siora do polski jedzie , wiekszosc znajomych tez do polski a ci ktorzy zostja to rodzinka sie do nich zjezdza wiec nie bede sie wbijac.:baffled:

Ja to nie moge sie do niego przyzwyczaic. ciagle nie dowiezam ze on sie tak rozciaga i rozciaga i nawet nie peka(chociaz czesto mam takie wrazenie):-)

aaaa byłam :cool2:
fajnie tam jest
pocwiczyłam sobie, nie oszczedzałam się :sorry2: na miare mozliwosci ciezarówki
widok na port jachtowy i Isle of Whigt :tak:
oszkole sciany, swietny sprzęt i pozostałe wyposażenie takie jak np prostownica do włosów i toaletka w szatni :szok:

obsługa miła

jest fantastycznie :-)

jutro ide na zajecia PILATES :-) yeah !!

reklama
Do góry