reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Jak teraz dziewczyny . bo u mnie juz milo.

choinka stoi i poprawila nastroj wszystkim domownikom:-D :-)

udzielil nam sie swiateczny nastoj:tak:
Mel jak zakupy z chrzestnym , kupilscie cos fajnego:confused:

tez mogalam sobie pocwiczyc to bym mi przeszlo i bym sie wyladowala:tak:
Nastepnym razem:-D :-D

reklama
a ja to sie teraz najadlam i chyba zaraz pekne:szok: :baffled:

zjadlam 2 magnumy a w ciagu dnia juz 4. to sie nazywa lakomstwo

Siedze teraz i ledwo dycham bo brzuch mi rozsadza

Ale najgorsze jest to ze znowu bym jadla:-p :-p
jezu kiedy ja przestane:confused: :confused:

wiecie co w te siweta to ja si edopiero bede objadac i nie patrzec ile si ewskazowka na wadze podnosi :tak: :tak:

A potem bede sie dolowac ze tyle przytylam:-D :-D :-D :-D

ale stwierdzilam ze mimo ze duzo do tej pory nie jadlam (tak samo, ale bez fast foodow i dolozylam troche wiecej owocow) a mimo wszystko tyje wiec na co mi . bede sie objadac ile dusza zapragnie:tak: :tak: ;-) ;-)

a mnie w miejscu jajników po obu stronach :baffled:
co jakis czas jak za szybko ide
albo szybciej wstane

aha, to mamy inne bole

od wczoraj wieczora tak w srodku mi napieprza jakby przy szyjce macicy...najczesciej zaczyna sie jak wlasnie nagle siade, a szczegolnie na kibelku :wściekła/y: i tak sobie pokluwa caly czas i jest cholernie nieprzyjemne, ze momentami to ujsc nie moge ani sie ruszyc z bolu...

mam nadzieje, ze to na serio nic powaznego, bo ginka, kiedy tak mnie bolalo w 16/17tc, nie dopatrzyla sie niczego :eek:

wiecie co w te siweta to ja si edopiero bede objadac i nie patrzec ile si ewskazowka na wadze podnosi :tak: :tak:

A potem bede sie dolowac ze tyle przytylam:-D :-D :-D :-D

ale stwierdzilam ze mimo ze duzo do tej pory nie jadlam (tak samo, ale bez fast foodow i dolozylam troche wiecej owocow) a mimo wszystko tyje wiec na co mi . bede sie objadac ile dusza zapragnie:tak: :tak: ;-) ;-)

no to smacznego ;-) :-D

ja jestem ciekawa czy chociaz bede miala smaka na te wigilijne zarelko :-p gorzej jak mi po glowie bedzie chodzilo zupelnie cos innego, cos czego na stole nie bedzie :szok: :-D

reklama
Do góry