reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Ja też mam podobnie. Uczucie ciągnięcia i kłócia w kroczu. Nie często ale zdarza się. Lekarz mi mówił, że to jest wynikiem rozciągania mięśni ale i skórczy. Dlatego biorę nospe. W pierwszej ciąży tego nie miałam. Ale widzę, że zaczyna być to normą.

reklama
ciezka noc dzisija mialam :szok:

B:szok: rzucho bolal mnie przy kazdym ruchu i bez ruchu :szok: :szok:

juz chcialam zeby ta noc sie skonczyla:baffled: :baffled:
noc sie skonczyla a brzucho dalej boli:baffled: :-(

Wiecie co.. coraz częściej mnie boli, jak się maluszek wierci i kopie.. nawet kopanie nie jest najgorsze, tylko to przekręcanie się, fikołki :szok: Czasem to aż sztywnieję, jak czuję, że dzidziuś atakuje ;-) :-D A jak łokciem, czy tez kolankiem przejedzie.... :szok:

ja przkrecania to raczej nie czuje
ale te lokcie, kolanka czy pietki :szok:

Nie wiem myślałam że tylko na początku i na końcu ciąży mieszka sie w toalecie. :laugh2:
ja na początku wstawałam w nocy na siusiu jakieś 3 razy, teraz tylko raz <późno sie klade a przed spaniem też siusiam:szok:> teraz wystarczy jak pójde o 5 - 6 rano :-)

Mam pytanko. Słyszałam że m.in. cytrusy mogą powodować alergie a ja też uwielbiam zajadać mandarynki i kiwi. to znaczy że będziemy musiały z nich zrezygnować niedługo:confused:

Moja Maleńka od wczoraj ma głupawkę. Chyba nie lubi jazdy samochodem przy muzyce techno <ja też nie :-D>bo miałam wrażenie że mi brzuch rozkopie. wierciła sie całą drogę:tak: czyli prawie godzine
Coraz częściej daje mi takie dość bolesne kopniaki, że aż cała podskakuje:szok:
Wczoraj wieczorem "wystawiła" główkę do głaskania po lewej stronie. jak głaskałam była spokojna, jak tylko przestałam - po prawej stronie czułam kopniaki :laugh2::-) co za charakterek, nie ma co:laugh2:
oo, teraz sie chyba obudziła:happy:

Weź NOSPE Miloku i poleż sobie troche. jak Ci nie przejdzie, lepiej zastukaj do ginki. Niech coś Ci poradzi.
Byłam wczoraj na roczku u siostry mojego mężusia"" i powiedziałam jej o tym że mi brzucha stwardniał raz, zaczęła mnie straszyć wcześniejszym porodem i stwierdziłam że jest panikara i nie będę z nią na ten temat rozmawiać :no:
Wolę z Wami:-)

witam szanowne panie po przerwie!!:-)
troche mnie nie bylo i terz nadrabiam zaleglosci - dzisiaj od rana nic tylko czytam i czytam...a jeszcze daleko mi do konca:-)
pobyt w Polsce wspanialy, az nie chcialo sie wracac:-(
teraz juz nigdzie sie nie wybieram i was nie opuszcze az do konca:-D
pozdrawiam serdecznie wszystkie marcoweczki!!:-)

reklama
wzielam nospe i boli caly czas :-(
jutro ide do lekarza

a tu masz racje z panikarami i ludzi dzielajacymi nam na nerwy lepiej nie rozmaiwac. ja rozmawialam i terz cala noc i caly dzie czuje tej rozmowy skutki:no:

Do góry