reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
wczoraj myslalam ze urodze...
ogolnie macica stawia mi sie non stop i skurcze żołądka mam też często, ale wczoraj mialam 3 skurcze takie że myslalam ze urodze...
bolalo jak cholera
krzyż bolal też
mialam dreszcze
mdłości
biegunke
i ciagnelo mnie w kroczu
typowe porodowe skurcze...
do tego w jakiejs madrej ksiazce pisali ze przed porodem waga staje albo nawet troche sie chudnie a ja od meisiaca nie przytylam a wrecz zgubilam ok 0.5kg...
zaczynam myslec o pakowaniu torby do szpitala...
jutro wbijam sie poza kolejka do mojej gin po zwolnienie z pracy i poprosze ja zeby mnie zbadala...

mrs szaya a ty ciagle pracujesz??
moze lepiej idz na L4 jak masz takie problemy...tu nie ma zartow :no:
kontaktuj sie jak najszybciej ze swoja lekarka

ja to chyba nawet nie mialam jeszcze tych treningow macicy..przynajmniej sobie nie przypominam i nie kojarze, zeby mi twardniala :eek:
ale moze to przez konskie dawki magnezu, ktore moje ginka kaze mi przyjmowac?

pracuje pracuje... ale juz niedlugo od 1.01 ide na zwolnionko :) wkoncu.. juz sie doczekac nie moge. Jutro bede u ginki po zwolnionko to kaze sie zbadac... i zobaczymy
pewnie panikuje ale kurde to juz w sumie 31 tydzien sie zaczal wiec lada moment koniec

Czesc Dziewczynki,
Ja Tez Sie Przypominam Po Dluuuugim "niebycie" Tutaj!
Bylam Baaaardzo Zajeta W Pracy Ale Od Dzisiaj Juz Jestem Na Zwolnieniu!i Bede Odpoczywac Bo Potem Male(mala Jak Sie Okazalo Ale Ja Ciagle Mam Przeczucie,ze To Chlopak!)nie Da Odpoczac!no I Naraeszcie Zaczna Kupowac Wyprawke!czesc Juz Mam,ale Pieluchy,lozeczko I Te Inne Rzeczy Musze Kupic!
Wozek Juz Mamy,dzisiaj Na Odchodne Dostalam Buciki!sliczne Malutkie Takie I Grzechotke Dla Maluszka No I Cwiety,ale Milo!!!!

mrs_szaya lec na L4 ja juz od dzisiaj sie bycze!tez myslalam,ze dluzej wytzrymam,ale sie przeliczylam i na cale szczescie!ktos madry wymyslil to zwolnienie wiec trza skorzystac!ja sie tez przestraszylam,ze to juz 30 tydzien i kto wie jak dlugo male sie bedzie cieszylo brzuszkiem,a ja nie mam nawet torby do szpitala nie mowiac nawet o pakowaniu!i i ociuszkach ktore jeszcze nie doszly!i brak lozeczka!:szok: troche sie przerazam,ale teraz na zwolnieniu mam nadzieje to nadrobic!

moje malutkie najbardziej aktywne jat w nocy!szaleje i fika a ja spac nie moge!i pzrewracam sie a ona wali jeszcze bardziej!:-D

no bogda to teraz czesto zagladaj do nas :-)

ja do kupienia tez jeszcze pare rzeczy mam ale spoko mamy jeszcze 2 miesiace na to :-)

reklama
Do góry