reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

czyli mieszcze sie w normie :tak: bardzo mnie to cieszy, bo nie chcialabym pic tego jeszcze raz ;-)

a tobie w takim razie zycze smacznego ;-)

reklama
Ja po macierzyńskim zamierzam w ogóle zmienić prace, bo w obecnej po prostu nie widze swojej przyszłości :no::no: i dokończyć studia:tak::-)
Miloku, fajnie masz. Ja nie mam zadnej bliskiej koleżanki ciężarówki <ale pewnie znajdą sie jakieś jak już będę chodzić z wózeczkiem:-D>
Ale co prawda to prawda, tak siedzieć w domu też niedobrze, zfiksować można :szok:

wiecie co..ja juz sie nie moge doczekac tych spacerkow :-D

ide sie polozyc troche i odpoczac
bo wlasnie wzielam kapiel i zaczelam sie balsamowac..no i troszke sie pozginalam i zaraz brzuchol mnie rozbolal :dry:

dziewczyny czy macie juz moze jakies wiadomosci nt. becikowego?
rzad milczy, a do mnie docieraja ciagle jakies plotki, ze jednak zlikwidowali nasze becikowe i ma byc tylko ten tysiac dla najbiedniejszych :wściekła/y:

a o to co Zyta chce zobic z kasa z naszego becikowego:
    1. środki finansowe na "rozruch" nie istniejącego jeszcze Funduszu Alimentacyjnego są zaplanowane w projekcie ustawy budżetowej na 2007r. w załączniku nr 2, w części "Rezerwy celowe", poz.48, w kwocie 400 mln zł;
    2. na posiedzeniu w dniu 25 września br. Rada Ministrów uznała możliwość uzupełnienia środków z poz. 48 części "Rezerwy celowe" o kwotę ok. 360 mln zł uwolnioną po ewentualnej rezygnacji z jednego z istniejących obecnie "becikowych", o możliwości tej poinformowałam Sejm w trakcie debaty w dniu 11 października br.;

Ja wogóle staram się nie słuchać, co mówią w rządzie, bo mnie szlag trafia :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Ale jestem pewna, że plan wprowadzą w życie i nie dostaniemy becikowego :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

mi normalnie rece opadly
kurde tak liczylam na ta kasiorke...
kazdej z nas przeciez na pewno taki tysiak bylby przydatny i to bardzo :-(
i powiedzcie czym my sie roznimy od tych mam, co urodzily w 2006 roku?
ledwo co wprowadzili becikowe juz je zabieraja..potrzebne to bylo tylko do wyborow i teraz maja nas w dupie...zrobili swoich wyborcow w bambuko, a ci nadal ida za nimi w zaparte - czy ci ludzie sa naprawde az tacy slepi :confused:

reklama
Do góry